Топ 5: Парфюмите, които отблъскват мъжете

Ароматите, на които носовете на господата реагират по-скоро неодобрително

Топ 5: Парфюмите, които отблъскват мъжете

Както вече стана ясно, никога не трябва да подценявате парфюма и неговата роля в магията, която се случва между двама души. Докато обаче едни аромати действат свръхпривлекателно, други могат да бъдат буквално убийствени за сексуалния порив на противоположния пол. Днес ще се спрем именно на вторите.

Цитруси
Редица проучвания разкриват, че мъжете намират аромати като сладък грейпфрут, лимон, портокал и киви за скучни и твърде… момичешки. Това, разбира се, не означава, че ако харесвате подобни парфюми, не трябва да ги носите. Достатъчно е да ги пропускате, когато сте на интимна вълна.

Роза

Топ 5: Парфюмите, които отблъскват мъжете

Различните видове роза като цяло стоят в центъра на пирамидите на някои от най-изисканите и чувствени аромати. И когато са втъкани в букет от жасмин, орхидея или пък фрезия, магията наистина се случва. Ако обаче основният акцент на един парфюм пада изцяло върху розовите нотки, носовете на господата реагират по-скоро неодобрително.

Шоколад

Топ 5: Парфюмите, които отблъскват мъжете

Ароматът на любимия какаов десерт може и да ви се струва невероятно опияняващ, но много мъже го посочват като по-скоро прекален и… задушаващ. Въпреки това не се отказвайте изцяло от сладките парфюми, защото според проучвания господата отдават повече от сериозна почит на ванилията.

Мед

Топ 5: Парфюмите, които отблъскват мъжете

Още един свръхсладък аромат, който масово попада в черния списък на мъжете. Може би до голяма степен това се дължи на факта, че медените нотки нерядко се развиват доста неприятно върху определени типове кожа.

Сандалово дърво и кехлибар

Топ 5: Парфюмите, които отблъскват мъжете

В случая говорим за парфюми, в чиято основа са заложени прекалено силни нотки на сандалово дърво и/или кехлибар. Защото когато те са основни и доминиращи, ароматът отново се превръща в задушаващ за доста висок процент от мъжките носове.

Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

8 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay