Кратък тълковен речник на езика на женското тяло

Какво искат жените и така ли го демонстрират

Кратък тълковен речник на езика на женското тяло

Не знам дали точно на вас трябва да го кажа, но жените са сложни и противоречиви създания. При тях всеки един жест, мимика и поглед могат да означават не просто нещо, а много неща едновременно... понякога взаимно противоречащи си неща, за съжаление.

Ето защо всеки мъж, който иска да има успех сред жените (или поне да няма прекалено много проблеми с тях) трябва да внимава особено внимателно, когато си общува с тях и когато те му говорят - вербално или не.

Тук ще ви представя един случайно открит в глобалната мрежа списък от женски чувства и съответстващите им "симптоми". От вас очаквам да ми кажете съгласни ли сте с поне един от изложените признаци или трябва да издирим онези самозвани експерти, които пишат подобни глупости из интернет, и да ги замеряме с посуда и камъни.

Похот
Симптоми: интензивен и явен зрителен контакт, привеждане към вас, тежко дишане, хапане на горната устна

Твърдение от интернет експерт: "Всеки път, когато видите жена да демонстрира подобно поведение, това означава, че тя е готова да помете всичко от масата и да ви се нахвърли още там. Отговорете й реципрочно, удължавайки продължителността на зрителния контакт и докосвайки я лекичко."

Гняв
Симптоми: стиснати здраво устни, сключени здраво ръце, ръце на кръста, присвити очи, извръщане на поглед встрани

Твърдение от интернет експерт: "Гневът се намира на противоположния край на спектъра (спрямо похотта, бел. ред.). Когато една дама ви засвидетелства един или повече от тези знаци, отдръпнете се. Настоящият език на тялото означава, че имате за какво да се извинявате, независимо че може и да се мислите за тотално и абсолютно невинен. Бъдете възможно най-скромен и не й позволявайте да ви подведе, че "няма нищо".

Интерес
Симптоми: заиграване с накитите или дрехите, разширени зеници, насочени към вас пръсти на краката, учестен смях/усмихване, нанасяне на червило/балсам за устни, всякакъв физически контакт

Твърдение от интернет експерт: "Докато гневът и похотта се разпознават сравнително лесно, женската невербална комуникация, засвидетелстваща интерес, е доста по-завоалирана. Тук наистина ще трябва да внимавате. Най-осезаемият от изброените по-горе сигнали е докосването. Ако тя постави ръка на вашата по какъвто и да било начин, това е изключително силен сигнал, че е заинтригувана!"

Безразличие
Симптоми: сключени небрежно ръце, блуждаещ поглед, облягане (оттегляне назад), почукване с пръсти

Твърдение от интернет експерт: "Това е обратната страна на монетата, където една жена няма интерес към вас. Ако станете свидетели на който и да е от тези знаци, то в такъв случай би било най-добре да се ориентирате към приключване на срещата. Естествено, това не е препоръка да се откажете при първото най-малко съмнение, но ако тя не откликва на вашите опити за скъсяване на дистанцията, очевидно не е заинтересувана (очевидно!, бел. ред.).

Приятелство
Симптоми: спазване на близка дистанция, само уместни смях и усмивки (!!!), заглеждане по други мъже, формални прегръдки и ръкостискания

Твърдение от интернет експерт: "Може и да не ви се иска да мислите за това, но има неща, които са сигурен признак, че сте се запътили към ужасяващата за много мъже "приятелска зона". Бъдете внимателни обаче, тъй като е много лесно сигналите за приятелство да бъдат припознати със сигналите за интерес и обратното. Това може да има пагубни последици, затова предприемете конкретни действия единствено, ако сте сигурни в символите, които ви се показват отсреща."

Противоречиви чувства
Твърдение от интернет експерт: "Понякога няма да видите нито един от по-горе описаните очевидни симптоми или пък ще станете свидетели както на положителни, така и на отрицателни такива. Ако ви се случи подобно нещо, жената срещу вас сигурно е с противоречиви чувства. Не приемайте това за лош знак обаче. Напротив. По-скоро приемете, че тя все още не е решила, тоест - не всичко е изгубено. Бъдете приятелски настроени, не спирайте да флиртувате, докато тя не започне да демонстрира по-категорично поведение, по което да се ориентирате окончателно."

Е, дами, ваш ред е...

Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

15 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay