Къде ДА почиваме в България?

Къде ДА почиваме в България?

Кои курорти и комплекси са чисти и приятни за почивка на българското черноморие? И къде почивката ни ще бъде придружена от приятно обслужване, зони за разходка със зеленина и отлични условия, както в хубавите чуждестранни курорти? Ето нашите предложения и критерии според, които да направите своят избор:

Курорти със световен сертификат "Син флаг"

Елените и още няколко български плажа са отличени със световния сертификат "Син флаг", който гарантира качеството и чистотата на морската вода и плажа. Ако търсите спокойствие, добри локации със зеленина, спокоен и чист плаж, то Елените предлагат комбинация от всичко това.

Къде ДА почиваме в България?

На плажът на затвореният комплекс можете да видите делфини, които често плуват в плитките части на брега и пасажи рибки, до които да плувате спокойно. Курортът е идеален за семейни почивки, където можете да се разходите с децата си в обособени зони.

Комплексът разполага със спа център, аквапарк, фитнес, заведения, добро обслужване и е прекрасно място да избягате от реалността. А въздухът е чист благодарение на комбинацията от планина и море, особено подходящ за хора с дихателни проблеми.

Къде ДА почиваме в България?

Созопол

Спокойният плаж на Хасиенда бийч е покрит с дюни и неподправен бохемски чар. Ако искате да си починете далеч от шума, на спокойствие сред зеленина, широка плажна ивица  и чиста вода, то това е вашето място. Южното черноморие е предпочитано от голяма част от туристите, заради спокойните плажове на "Златна Рибка" и "Каваци".

Къде ДА почиваме в България?

Какво по-хубаво от това да се събудите на брега на морето, да погледнете към вълните и да чувате шума на вятъра? Именно тук се крие магията на лятото, което всички така дълго чакаме.

Ако търсите по-динамична почивка, място където да отидете с приятели за няколко парти дни, то дестинацията определено е Слънчев бряг. В изобилието от заведения, клубове и събития ще намерите нещо подходящо за всеки вкус.

Къде ДА почиваме в България?

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay