Фабрика за приказки

Магическо пространство отваря врати някъде в София

Фабрика за приказки

"Фабрика за приказки" е най-новото издание на Театъра на сетивния лабиринт, който обещава да ни отведе на едно вълнуващо пътешествие далече отвъд баналния, разомагьосан свят на ежедневието. За да преоткрием себе си.

Ако се чудите какво всъщност е Театърът на сетивния лабиринт и не можете да се сетите къде точно се намира, ще ви кажем, че това всъщност не е театър в традиционния смисъл на думата, а артистичен проект, в който главен герой е самият зрител. На определено място в града се изгражда инсталация, а хората от публиката преминават един по един през нея, като се сблъскват с наситени сетивни изживявания - слухови, осезателни, обонятелни, визуални, вкусови. Това е лично пътешествие в тъмното, в което с всеки следващ завой отпадат преградите към вътрешния Аз. Невидимото за очите става видимо.


Приказните представления ще се провеждат всяка вечер от 19 до 25 октомври в квартал Хладилника, а всеки зрител ще влиза сам. На 22 и 23 октомври (събота и неделя), освен вечерни, ще има и дневни представления, в които ще може да се минава по двойки – родители и деца ще могат да споделят заедно магичното изживяване.

Местата се запазват предварително на телефон 0885 617 207 или на имейл: labirint.teatar.bg@gmail.com. Цената на билетите за вечерните представления е 30 лева, а за дневните през почивните дни – 50 лв. Със запазването на билета идват и точните инструкции как да намерите Фабриката за приказки.

Организатори на събитието са сдруженията "Биведа" и Global Vision Circle.

 

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay