Как да "залепите" разбитите взаимоотношения във връзката?

 Как да "залепите" разбитите взаимоотношения във връзката?

Романтичната връзка е онази сила, която обикновено свързва двама души. Така хората се чувстват свързани на една по-високо ниво. Чувството на обич, грижа и привличане е определящо за една здрава връзка. Това, разбира се, изиска постоянни усилия от двете страни или в противен случай отношенията вървят към провал.

Когато имате проблем или караница, добре е веднага да помислите за разрешаването на ситуацията. Не отлагайте проблемите за по-късно, така по-лесно ще можете да ги решите и да залепите счупеното. Следните съвети биха могли да ви помогнат да запазите връзката си с любимия:

 Как да "залепите" разбитите взаимоотношения във връзката?

Покажете загриженост

Не позволявайте на гнева си да ви накара да забравите, че ви е грижа за партньора ви. Да сте си ядосани един на друг не е причина да спрете да се грижите един за друг. В действия и думи, трябва да демонстрирате, че винаги ще подкрепяте своя любим.

Изслушвайте партньора си

Слушайте или по-точно, да се научим да чуваме отнема време, но ако го направим, то е само във наша полза и тази на партньора ни. Винаги го изслушвайте, когато има нещо, което желае да сподели. И най-важното, не слушайте само, за да имате аргумент или да нападнете, а за да отговорите. Старайте се да разберете нещата от негова гледна точка. С време и търпение ще видите пълната картина и ще си отговорите на много въпроси.

Прощавайте си

Понякога да простим на партньора си може да е трудно, но е важна част от връзката. Ще има случаи, в които ще ви е необходимо повече време, за да си простите, но не спирайте да опитвате. Прошката ще ви помогне да се отървете от агонията, ядът и лошите чувства. Така ще си докажете, че нищо не може да разруши връзката ви. Запомнете, че ако хората не си прощаваха, вероятно нямаше да има нито една стабилна връзка. Във взаимоотношенията винаги се правят компромиси.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay