1 нещо, което прави жените неустоими

От мъжка гледна точка

1 нещо, което прави жените неустоими

Всеки мъж обича да се закача с жените, но кое е нещото, което го кара да иска повече? След като обсъдих темата с няколко предствители на мъжкия пол, стигнах до следния извод: мъжете обичат независимите жени и смятат, че независимостта е най-секси чертата на една жена. 

Независимите жени са самоуверени и играя играта по своите правила. Те не се нуждаят от никого, освен от себе си, за да се чувстват добре. Тези жени знаят какво искат и как да го получат, без да бъдат арогантни. Винаги са изискани и правят всичко с много стил. 

"Независимостта е привлекателна, защото това означава, че жената има свои мисли и интереси, извън мен. Тези жени са по-дълбоки и интересни личности"

"За  да бъдеш независим трябва да имаш много добри качества. Тряба да си интелигентен, да не си прекалено замаян и да бъдеш уверен в себе си"

"Тези жени създават свой собствен път, който другите да следват"

И обратно- нещото, което мъжете смятат за отблъскващо е отчаянието. Мъжете не харесват жени, които не знаят какво да правят без приятеля си или не могат да понесат да не се виждат известно време с него. Също така жените, които показват раздразнение, когато половинката им не е на разположение. Трябва да знаете как да се наслаждавате на времето, което прекарвате сами и да не ви е нужен мъж, за да се чувствате добре. Така партньорът ви ще ви цени още повече. 

Има разлика между това да бъдете независими и да се правите на труднодостъпни. Едното е игра, а другото е черта на харакртера. Не ги бъркайте. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay