10 вида секс, които трябва да правите поне веднъж в живота си

Вижте кои са те...

10 вида секс, които трябва да правите поне веднъж в живота си

През живота си една жена прави какви ли не видове секс. Необуздана страст, неуспешни опити, скучни преживявания - в любовните игри е невъзможно да се сблъскате само с красиви и запомнящи се емоции.

Няма как да не сте имали нощно приключение, за което да се разкайвате. Запомнете обаче, че дори и най-трагичната сексуална случка може да ви научи на много неща! В този ред на мисли днес ще споделим с вас кои са 11-те вида секс, които всеки трябва да прави поне веднъж в живота си.

1. Вторият "първи път” (когато вече знаете какво всъщност правите)

10 вида секс, които трябва да правите поне веднъж в живота си

На всяка жена са необходими няколко не толкова задоволителни опита преди да стигне до онзи момент, в който наистина знае какво прави и как да му се наслади.

Това е моментът, в който дамата осъзнава, че вече не е аматьор, който чака мъжът до нея да се заеме с всичко, което се случва под завивките. Това е мигът, в който в нея се пробужда сексуалната тигрица, която се наслаждата на интимния акт. А този момент е безценен…

2. Сексът без задръжки

10 вида секс, които трябва да правите поне веднъж в живота си

Дали многото мартинита си казват думата, или просто ви се иска да опитате нещо щуро - сексът, в който всички задръжки падат, определено е преживяване, което трябва да опитате! Силна музика, неща, които никога не сте опитвали, известна доза лудост - все неща, които ще наелектризират не само вас, но и партньора ви.

3. Сексът за сдобряване

10 вида секс, които трябва да правите поне веднъж в живота си

Той определено е доказателство за това, че понякога споровете са нещо хубаво. В края на краищата след горещия и страхотен секс дори не остават спомени какво е предизвикало скандала. Не се увличайте прекалено - сексът за сдобряване трябва да се случва след истински спор, а не просто измислена свада, която знаете, че ще доведе до любимата игра.

4. Секс, който чупи разни неща

10 вида секс, които трябва да правите поне веднъж в живота си

Става въпрос за интимно прживяване, в което тръпката е толкова голяма и се увличате дотолкова, че без да се усетите грабвате, бутате или ритате каквото ви се изпречи на пътя. Крайният резултат е счупена настолна лампа, скъсана завеса в банята или неработещ лаптоп, заради чашата вода, която случайно сте разляли върху него.

Такива неща се случват. И се превръщат в страхотни истории за разказване през близки приятели.

5. Сутрешен секс…
… заради който закъснявате за работа. Тук няма оправдания - всяка жена има нуждата да се събужда и първата й мисъл да не е как да стигне по-бързо до работното място. Тайният блясък в очите ви, когато все пак пристигнете, ще ви подсказва, че закъснението несъмнено си е заслужавало!

6. Сексът, след който си казвате "Не мога да повярвам, че го направих!”
Търсенето на по-голяма тръпка в сексуално отношение е повече от похвално. Всяка жена трябва да признае сама пред себе си кое е онова нещо, което непременно иска да направи, но я притеснява толкова, колкото я и вълнува.

Публичен секс, секс играчки, тройки (а защо не и четворки?), ролеви игри - открийте кое е онова изживяване, за което само сте чували, но умирате да направите. След това се погрижете да го изпълните. Дали ще се получи или не, напомнете си, че опитването на нещо ново и толкова вълнуващо само по себе си е една смела постъпка.

7. Сексът "Никога повече”

10 вида секс, които трябва да правите поне веднъж в живота си

Тук говорим за поза, при която един от двамата участници в половия акт несъмнено ще бъде контузен и вероятно сте наясно с това още преди да започнете. И все пак го правите. В най-добрия случай ще откриете поза, която ще накара и двама ви да се чувствате като професионалисти. Най-лошата… ще имате забавна история, на която да се смеете и никога с никого да не споделяте.

8. Сексът, след който ви е срам да срещнете съседите…
… защото знаете, че неволно сте ги направили свидетели на изпитаната страст. На всеки се случва от време на време да се развихри - важното е да не се случва прекалено често.

9. Секс за "Довиждане”

10 вида секс, които трябва да правите поне веднъж в живота си

Тук се включват връзките от разстояние, както и сексът за раздяла. Независимо каква е причината за раздялата, последният секс (завинаги или за определено време) между вас и партньора ви може да се превърне в едно наистина запомнящо се преживяване.

10. Секс на фона на любима музика
Няма значение дали ще е нежна и лирична балада, или някое по-бързо и секси парче - важното е да се чувствате добре. Музиката и текстът на песента могат да подействат като истински афродизиак - насладете им се докрай!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

171 20
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay