10 неща, които трябва да направите в сватбения си ден

Съвети от женени двойки

10 неща, които трябва да направите в сватбения си ден

Сватбата идва с много вълнение, стрес и абсолютен хаос. Има обаче няколко неща, които абсолютно задължително трябва да направите. Списъкът със съвети е събран от женени двойки, които са преминали през това и най-добре знаят какво трябва и какво не трябва да се прави в сватбения ден.

1. Оставете телефона си

Изкушаващо е да споделяте вълнуващите моменти от този прекрасен ден в социалните мрежи, но това е вашият ден и трябва да му се насладите максимално. Вашите гости и фотографите ще направят достатъчно снимки за вас.

2. Не позволявайте околните да развалят настроението ви

Не позволявайте на роднини си, приятелите си и изобщо на никого да отправя злобни забележки и да разваля настроението ви. Има всякакви хора, но не бива да се впечатлявате от мнението им.

3. Запомнете специалните моменти

Запомнете роклята си, церемонията, лицата на гостите. Това е само един ден, който никога няма да се повтори. Запечатайте всеки един момент от този специален ден.

4. Фокусирайте се върху партньора си

Фокусирайте се върху него. Първият танц, обетите. Помнете, че правите обещание за цял живот.

5. Пуснете се по течението

Ако нещата не вървят по план, не се притеснявайте. Пуснете се по течението и импровизирайте. Всичко ще се нареди.

6. Не се виждайте с партньора си преди церемонията 

Направете така, че да не се виждате с партньора си преди церемонията, защото моментът, в който се видите през олтара е безценен.

7. Прекарайте време насаме със съпруга си

Отделете малко време на себе си. Прекарайте известно време само двамата, за да имате истинска първа целувка, да си размените малки подаръчета или просто да се порадвате един на друг. Не допускайте никого, дори фотографите и след това се върнете на празненството.

8. Започнете деня с настроение

Обикновено булките са доста изнервени и стресирани, но опитайте да избегнете тези чувства. Радвайте се на момента и на този прекрасен ден. Не се опитвайте да контролирате всичко, има кой да се погрижи.

9. Помнете, че животът продължава след сватбата

Помнете, че това е просто един ден и каквото и да се случи, животът продължава. Не се притеснявайте за всеки малък детайл. Нищо няма да се промени в живота ви, ако нещо в сватбения ден се обърка.

10. Направете план

По-лесно ще ви бъде ако предварително помислите за нещата, които трябва да бъдат свършени и ги запишете. Разпределете задачите на близките си и се забавлявайте.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay