10 признака, че връзката ви е супер силна и стабилна

10 признака, че връзката ви е супер силна и стабилна

Как да разберете, че връзката ви е стабилна? Това е строго индивидуално, защото връзките са различни, а и хората са различни. Но има някои основни неща, които показват, че връзката ви е стабилна. Може да се каже, че изброените неща важат за повечето връзки, така че прочетете и вижте дали вашата връзка е стабилна и силна:

1. Не се побърквате, когато той е навън без вас

В една нормална връзка, би трябвало партньорите да си вярват и да са сигурни, че техният човек взима правилни и разумни решения, дори когато е сам. Ако сте абсолютно спокойни, когато той е навън без вас и можете да заспите спокойно, без да го чакате да се прибере, поздравления- връзката ви е стабилна.

2. Нямате нужда да проверявате телефона му

Връзката трябва да бъде изградена на доверие. Ако имате нуждата да проверявате телефона му редовно, за да се уверите, че всичко е наред, връзката ви не е от най-стабилните. Партньорите в една стабилна връзка трябва да си вярват и да уважават личното пространство на другия. 

3. Подкрепяте се един друг, но не се нуждаете от позволения 

Има разлика между подкрепа и даване на позволение. Много е хубаво човекът до теб да те подкрепя, но когато е нужно одобрението му, положението не е добре.

4. Не обръщате внимание на малките грешки

Всеки допуска грешки, но хората, които ценят връзката си и искат да избегнат скандалите, не обръщат внимание на дребните грешки, които допуска другия. 

5. Оценявате това, което правите един за друг

Не само оценявате това, което другия прави, а и му го казвате.

6. Ако има проблем го разрешавате

Липсата на комуникация е един от основните проблеми в повечето връзки. Когато има някакъв проблем, той трябва да бъде обсъден и разрешен на време, защото ако го оставите така, по-късно ще се превърне в голям проблем.

7. Намирате време за срещи

Без значение от колко години сте заедно, ако се стараете да пазите романтиката, вашата връзка има бъдеще. С времето романтиката се изпарява и не много хора намират време да си организират романтични вечери.

8. Все още умеете да се разсмивате един друг

Смехът също е много важен фактор във връзката. Ако успявате да се разсмивате един друг и да се забавлявате, когато сте заедно, всичко е наред.

9. Сексът е добър

Естествено е нещата в леглото да са се променили, но ако сте запазили тръпката и страстта, можете да твърдите, че връзката ви е стабилна. 

10. Можете да бъдете себе си, когато сте с него

Това е човекът, с когото прекарвате най-много време и се предполага, че е най-близкият ви човек, така че би трябвало да бъдете себе си и да не се притеснявате от нищо. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

6 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay