10 причини да изберете мастурбацията пред секса!

Звучи ви странно? Обещаваме ви, че ще се убедите в противното!

10 причини да изберете мастурбацията пред секса!

Ние, Jenite, не разбираме защо някои дами се притесняват от темата за мастурбацията. Няма нищо лошо в това една жена да доставя удоволствие сама на себе си, независимо дали е обвързана, или не. И дори не споменаваме несъмнените здравословни ползи, които самозадоволянето носи.

Да, сексът е повече от страхотно преживяване, но това не означава, че мастурбацията е предназначенa за "самотници”, както смятат голяма част от хората. Все още не сте напълно убедени? Тогава се вслушайте в съветите на Ейми Ливайн - секс треньор, и д-р Ава Кадел - секс терапевт в Холивуд, които споделят защо мастурбацията често се оказва по-добър избор от секса.

1. Партньорът ви често е изморен, не се чувства добре или не е в настроение за секс. Той обаче не ви е необходим при мастурбация!

2. Когато вие сте единственият участник в интимното преживяване, ви е позволено да експериментирате с каквито секс играчки поискате. Не трябва да се притеснявате, че половинката ви може да ги сметне за извратени или смешни. Освен това можете да развихрите въображението си за едно още по-невероятно соло изпълнение.

3. Самозадоволяването е по-безшумно от секса. Ако искате да умилостивите съседите си, които са се наслушали на страстни въздишки и стонове, мастурбацията определено идва на помощ.

10 причини да изберете мастурбацията пред секса!

4. Дори и да твърдите, че мъжът до вас може да задоволи всяко ваше желание и е наясно точно какво се очаква от него, знаете, че истината е малко по-различна. Никой друг не знае точно какво харесва една жена в секса и как да го осъществи, освен самата тя!

5. Традиционният секс е игра за двама, но мастурбацията - самостоятелно представление, при изпълнението на което не се налага да се притеснявате от опасността от нежелана бременност. Нито да губите време в слагането на кондом…

6. При еднократните секс забивки винаги съществува вероятност да си тръгнете от апартамента на среднощната си авантюра, изпълнени със срам. По една или друга причина… Ако си доставяте удоволствие сама, това просто няма как да се случи!

10 причини да изберете мастурбацията пред секса!

7. Една от малкото неприятни черти на интимния акт с партньор е, че той може да продължи или много кратко и да бъде незадоволителен, или да се проточи безкрай и следователно - удоволствието отново да се изпари. При мастурбацията продължителността е точно толкова, колкото самите вие решите да бъде!

8. Не ви се налага да мислите за удоволствието на мачото до вас. Освободени сте от напрежението да мислите постоянно как се чувства той и в резултат имате цялото време на света да се съсредоточите върху себе си и своята собствена наслада.

10 причини да изберете мастурбацията пред секса!

9. При мастурбацията никога няма да се събудите сутрин, съжалявайки за това, което се е случило предната нощ.

10. Напрежението около това в какво състояние е интимната ви зона отпада, когато "посягате” сама на себе си. Хигиената е изключително важна за всяка жена, но сериозно - вибраторът не се интересува от това дали скоро сте посетили козметичния салон за епилация.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

38 6
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay