11 ситуации във връзката, за които не бива да се чувствате неудобно

Вижте кои са те

11 ситуации във връзката, за които не бива да се чувствате неудобно

Живеем в свят на прогресивни технологии, но понякога все още следваме остарелите правила в нашите отношения. Например, ситуации, за които е забранено да се говори.

Ще ви покажем колко нещастни могат да бъдат хората с тайни. Повечето от забранените теми са в конфликт с щастливите взаимоотношения. Прочетете и се уверете, че сме прави.

1. Здраве

Не сте хипохондрик, ако се чувствате зле, но не се преструвайте, че сте безсмъртни. Оставете партньорът ви да ви помогне, защото вие сте затова- да се подкрепяте.

2. Интимни моменти

Очевидно е, че ако човек не знае какъв е проблемът, няма как да го разреши. Много двойки обаче са сигурни, че сексуалните проблеми могат да изчезнат сами. Но това няма да се случи. Ето защо здравия разум трябва да надделее над срама.

3. Вашите забавни и странни навици

Всеки има своите странни навици. Някои хора са срамежливи, други обичат да са в центъра на вниманието. Може да харесвате Lego, комикси или някой странен филм. Вашият партньор също има своите странни навици. Вероятно имате много повече общи неща, отколкото осъзнавате.

4. Безразличие към децата

Разбира се, това, че всички харесват децата, е мит. Може да отложите планирането на семейство, ако не сте готови. Но трябва да го обсъдите с партньора си.

5. Финансови проблеми

"Нямаме пари", "Не е нужно да го купуваме сега". Някои хора са твърде срамежливи, за да кажат тези неща, защото се страхуват как ще бъдат приети. Много е важно да се обсъжда семейния бюджет.

6. Недостатъци и неуспехи на партньора

Не трябва да обвинявате партньора си постоянно, но определено трябва да обсъждате всичко, по мирен начин, защото е лошо да пазите всичко в себе си.

7. Правото да останете насаме със себе си

Всеки има правото да остане сам със себе си понякога. Понякога трябва да останем сами с мислите си и в това няма нищо лошо. Нито пък означава, че не обичаме партньора си. Фразата "Искам да си почина" не означава "Не те обичам вече".

8. Лични проблеми

Няма съмнение, че никой не харесва да слуша една и съща история отново и отново, но мълчанието влошава нещата.

9. Родители

Добре е да правите компромиси, свързани с родителите на партньора ви, но ако смятате, че те контролират живота ви, не се колебайте да направите нещо по въпроса. Напомнете на партньора си, че вие сте неговото ново семейство.

10. Планове за бъдещето

Не е нужно да следвате "правилния" сценарий, ако това е в противоречие с вашите цели и мечти. Излишните жертви са ужасни и за двама ви. Искате някакви промени в живота си? Споделете ги с партньора си. Какво ще стане, ако вашият любим иска същото?

11. Комплекси за външния вид

Щастливите отношения и критиките по отношение на външния вид са две несъвместими неща. Разбира се, всеки харесва красивите черти и хубавите тела, но никой не обича човека до себе си, заради външния му вид.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay