11 цвята на аурата и какво казват за вас

11 цвята на аурата и какво казват за вас
Pexels

Аурите се смятат за невидимо поле от енергия, заобикалящо физическото тяло на човек. Те се влияят от нашето настроение и емоционално състояние (а понякога и от състоянията на другите), а различните цветове се свързват с различни качества и емоции.

Аурата на някого обикновено е комбинация от цветове, като единият е по-доминиращ от останалите. И докато вашата аура може постоянно да се променя, много хора ще имат един цвят, който постоянно се показва.

Ето разбивка на всеки цвят на аурата и какво означават те.

  • Червено : енергично и пламенно
  • Оранжево : креативен, ориентиран към действие и позитивен
  • Жълто : слънчево, харизматично и уверено
  • Зелено : любящо, състрадателно и грижовно
  • Розово : мил, грижовен и любящ
  • Синьо : мощно, проницателно 
  • Лилаво : интуитивно и емпатично
  • Индиго : чувствителен и емпатичен
  • Бяло : чисто, мъдро и духовно свързано
  • Черно : уморен и отпаднал
  • Дъга : зает, зареден с енергия и уверен
Как да разберете цвета на аурата си

Освен ако случайно не сте човек, който вижда аурите визуално, вероятно се чудите как всъщност можете да разберете какъв цвят е вашата аура. Има места, където можете да снимате аурата си по време на разчитане на аурата, а също така можете да направите някой от бързите тестове за аурата, които ще откриете в интернет, за да добиете представа за нюанса на вашата душа.

За да тествате визуалните си способности, можете да опитате да го забележите сами, като се взирате концентрирано някъде по тялото си или разтривате ръцете си една в друга, бавно ги раздалечавате и виждате дали се появяват цветове. Колкото повече практикувате това, толкова по-добре ще виждате енергийното поле около тялото си.

Как да видите аурата на друг човек

Тук се прилагат същите принципи като по-горе: ако искате да видите аурата на някой друг, първо знайте, че ще трябва да се взирате в него малко. Задръжте погледа си върху тях, докато не започнете да виждате сиянието около тялото им и дали е определен цвят. Наистина е толкова просто, въпреки че не всеки може да види аурите толкова ясно.

Червена

Ако имате червено в аурата си, вероятно сте енергичен и пламенен човек. Червените аури показват някой, който "бързо превръща мислите в действия" и "не чете ръководства с инструкции".

Всяка от седемте чакри също е свързана с цвят, така че разбирането на цветовете на чакрите помага при дешифрирането на аурите. Например червеното е свързано с коренната чакра и ако виждате прилично количество червено, това означава, че вашата коренна чакра е стабилна и неблокирана.

Оранжева

Оранжевата аура е свързана със сакралната чакра, която се занимава с творчеството и сексуалната енергия. Тогава оранжевото в аурата може да означава течаща творческа енергия.

Освен това ако оранжевото се появи в аурата ви, това може да означава, че сте "склонни да извличате поуки от опит, а не от теория" и "често трябва да научавате нещата по трудния начин.

Жълта

Както може би се досещате с този весел цвят, жълтата аура означава някой, който е слънчев и харизматичен. Те също могат да имат магнетична личност, която привлича много различни хора.

Жълтото е цветът на чакрата на слънчевия сплит, която се занимава с вашата идентичност и увереност. Тогава жълтото в аурата ви е добър знак, че се чувствате уверени и овластени.

Зелена

Зеленото е един цвят, свързан със сърдечната чакра, така че е свързан с въпросите на сърцето: любов към себе си и другите, състрадание и прошка.

Ако имате зелено в аурата си, вероятно обичате "музиката, природата и необвързаността". Тъй като зелената аура показва особено отворено сърце, може да има тенденция лесно да се влияе от околната среда или други хора, което прави границите важни за този цвят на аурата.

Розова

Ако има розово в аурата ви (другият цвят, заедно със зеленото, свързан със сърдечната чакра), вероятно живеете от сърцето. Вие сте "мили, грижовни и любящи".

Подобно на зеленото, виждането на розово е знак, че сърдечната ви чакра е отворена и възприемчива. Възхвалявайте своята добра и състрадателна природа, но помнете необходимостта от граници.

Синя

Синьото в нечия аура е знак за мощен ум, но такъв, който може да е малко в облаците. Тези с много синьо в аурата си "работят повече в менталните сфери" и трябва да помнят да се заземят. Но те също могат да бъдат много проницателни.

Синьото е цветът на гърлената чакра, управляващ изразяването и истината. Ако гърлената ви чакра е чиста и течаща, синьото в аурата ви ще означава външен израз на прозренията, които пазите вътре.

Лилава

Лилавите аури привличат много внимание, защото това е цветът, който се свързва със силна интуиция и чувствителност и голяма умствена дълбочина.

Лилавото е цветът на чакрата на третото око, която се занимава с интуицията. Ако имате лилаво в аурата си, може да имате някакви психически, емпатични или интуитивни способности.

Индиго

Индиговата аура често показва силно чувствителен и емпатичен човек. Това е човек, който поглъща мисли, чувства, емоции и травми на другите.

И колкото по-тъмна е аурата на индигото, толкова по-чувствителен е човекът. По-тъмните нюанси на индигото показват насищане на тази способност и претоварване на енергиите на другите в себе си.

Бяло

Малко по-рядко е да видите концентрации на бяло в аурата си. Бялата аура е знак за много бърз ум - и склонност към перфекционизъм и нервна енергия.

Бялото е свързано с коронната чакра, която ни свързва с универсалната енергия и единството. Да го видите в аурата си означава, че имате силно чувство за връзка с нещо по-голямо от вас самите.

Черна

Ако има черни или особено тъмни зони от аурата ви това всъщност не е "цветът" на вашата аура сам по себе си, а по-скоро знак, че част от вас е изтощена или уморена.

В този случай отделете малко време, за да заземите, излекувате и балансирате енергийните си нива, за да освежите малко тази аура и да върнете енергийното си поле (и чакри) обратно в баланс.

Дъга

Малък е шанса да имате аура на дъгата, която показва повече от два цвята, това е знак, че преминавате през супер натоварен период или сте в разгара на промяна.

Може да се почувствате допълнително заредени с енергия и увереност, когато аурата ви излъчва дъгови вибрации, така че се възползвайте от това, като излизате и се срещате с нови хора и правите нови неща. От другата страна на монетата, тази натоварена енергия може да доведе до прегаряне и претоварване, така че не забравяйте да отделите време и за релаксация.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay