12 бебешки продукта, от които не се нуждаете

И вероятно никога няма да ви потрябват

12 бебешки продукта, от които не се нуждаете

Не е тайна, че бебетата идват с много неща. Част от тях са наистина необходими, например памерсите. Други са много удобни- бебешките люлки. Но въпреки това голяма част от бебешките продукти не са нужни, а са ужасно скъпи. Някои от тях са продукти, които вече имате, просто пред името им е поставено "бебе", други са абсолютно нови и различни устройства, но нямате нужда от тях. Ето 12 бебешки продукта, които не са ви нужни:

1. Бебефон с камера

Един бебефон е много скъп. Но тези с камерата са още по-скъпи. Едва ли ще намерите бебефон под 200 лв., а това са много памперси. Освен това е добре изморените родители да правят нещо друго, когато бебето спи, а не да не спират да гледат в монитора.

2. Спални комплекти

Спалните комплекти за бебета са много красиви и включват много неща, но ако трябва да мислим реално, изобщо не са практични. По-добре да купите 10 обикновени чаршафа за тези пари, за да можете да ги сменяте, тъй като знаете, че бебето цапа поне по 2 чаршафа на нощ.

3. Бебешки якета

Освен ако не живеете в Аляска, ще са ви нужни само няколко топли завивки. Колкото и да са сладки бебешките якета, не са удобни както за бебето, така и за вас.

4. Маса за повиване

Естетично, детската стая ще изглежда по-добре с маса за повиване, но не е най-разумната инвестиция, като се има предвид колко време ще я използвате. По-добре слагайте подложка върху леглото или скрина.

5. Нагреватели за шишета

Ако имате кран, от който тече топла вода, не се нуждаете от нагревател. Просто дръжте шишето под горещата вода няколко минути и млякото ще се загрее.

6. Уред за приготвяне на бебешка храна

Ако вкъщи имате кухненски робот или пасатор, вече сте готови-механизмът е същия.

7. Бебешки мокри кърпички за нос

Ако имате обикновени мокри кърпи, вече имате кърпички за нос.

8. Кошче за пелени

Ако просто изхвърляте боклука си редовно, нямате нужда от специално кошче за пелени.

9. Бебешки обувки

Да, те са толкова сладки, но тъй като бебетата не могат да ходят, обувките са абсолютно излишни. Повечето майки ги слагат, защото изглеждат добре и са много сладки.

10. Дрехи за новородено

Бебетата растат прекалено бързо и прекалено голямото количество дрехи са абсолютно излишни. Тъй като след няколко седмици вече няма да му стават.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

23 10
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay