12 дребни неща, които правите и са супер секси според мъжете

Вижте кои са те

12 дребни неща, които правите и са супер секси според мъжете

Жените са изключително красиви същества. Мъжете се възхищават на всичко-от формата на тялото ни до начина, по който се движим. Повярвайте ми! Но трябва да призная, че ако правите някои неща, мъжете не просто ще са признателни, те ще ви смятат за супер секси. И не става въпрос за еротично бельо и секси дрехи. Това са просто дребни неща, които правим всеки ден. Ето ги и тях:

  1. Страстта ви към нещо

    Мъжете смятат страстта към нещо, освен към тях разбира се, за нещо много секси. Без значение дали е страст към работа, хоби или някаква кауза, те обичат да го виждат. Това показва на мъжете романтичната ви страна и това, че искате нещо за себе си.

  2. Решителността ви

    На днешно време, почти никой не е решителен. Дори когато става въпрос за нещо съвсем елементарно като "Какво ще вечеряме?" повечето хората отговарят "Не знам, ти реши." Вземането на решения показва увереност. А кой не иска да има решителен партньор?

  3. Когато се забавлявате с неговите приятели

    Жена, която може да завърже разговор с всеки е мечтата на мъжете. Те се чувстват добре, когато знаят, че могат да ви оставят за 15 мин. сама на парти и вие да се забавлявате, а не да искате да си тръгвате 10 мин. след като сте отишли. Последното нещо, от което се нуждаят мъжете е жена, която да е залепена за тях.

  4. Когато го докосвате

    Мъжете обичат да ги докосвате. Докосвайте го, вие показвате, че се чувствате сигурна и защитена с него. Без значение дали ще хванете ръката му, ще му направите масаж или ще се сгушите в него, той ще се почуства страхотно.

  5. Когато го карате да се чувства полезен

    Не можете да отворите буркан или не можете да повдигнете нещо. Просто го помолете. Всеки обича да се чувства полезен, а мъжете се чувстват още по-добре когато се нуждаете от мъжката им сила. Не защото вие сте слаби, а защото те са силни. Просто го оставете да отваря бурканите.

  6. Когато носите неговата тениска

    В очите на мъжете изглеждате супер секси, когато облечете неговата тениска, която ви е с няколко размера по-голяма и ви стига до коленете. Това, че избирате неговите дрехи пред вашите ги кара да се чувстват добре.

  7. Когато поемете инициативата в сексуалните ви отношения

    За един мъж няма по-хубаво нещо от това да се чувства желан. Няма да има нищо против да поемете доминантната роля, даже много ще се радва.

  8. Когато оценявате нещата, които прави

    Мъжете обичат да бъдат ценени. Когато ви е направил кафе преди работа или е станал по-рано в почивния ви ден, за да приготви закуска, кажете "Благодаря!"

  9. Когато правите нещо, което не харесвате само защото той го харесва

    Извършването на действие, което не харесвате, само защото той го обожава, показва колко много ви е грижа за него.

  10. Когато носите червило

    Това може би не важи за всички мъже, но голяма част от тях обожават жени с ярко червило. Червилото им действа възбуждащо. Яркото червило на женските устни показва увереност и на мъжете им харесва.

  11. Когато се разбирате с родителите му

    Предполага се, че харесвате родителите му, но дали наистина е така? Дори да не ги обичате, всяко усилие за затопляне на отношенията ощастливява мъжа. Без значение дали ще помогнете за вечерята или ще ги посетите без причина, това доставя удоволствие на мъжа. Все пак се държите добре с най-важните хора в живота му.

  12. Когато обичате кучето му и то обича вас

    За всеки мъж, който обича животни, е важно вашето отношение към животните. Ако кучето ви харесва и ви приема като семейство, това показва на мъжа, че се среща с правилния човек.     

    Станете част от Jenite.bg във Facebook!  

12 12
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay