12 простички правила за щастлива връзка

И заживяли щастливо

12 простички правила за щастлива връзка

Всеки иска щастлива и хармонична връзка, изпълнена с разбирателство и любов. Препирните и дребните скандали няма как да бъдат избегнати, но все пак има начин да се наслаждавате на връзката си и да извличате най-доброто от нея, за да се чуствате добре. Ето и кои са те.

Бъдете честни и откровени - Някои жени си мислят, че колкото по-загадъчни и  покрити са, толкова мъжът им е вързан в кърпа. Да, може би в началото наистина ще му е интересно, но в един момент той ще се умори. Най-добрият начин да задържите някого и нещата да вървят гладко, е като сте себе си. Не слагайте маски, не играйте игри. Знайте, че човекът до Вас би оценил с висока оценка вашата искреност.

Винаги бъдете позитивни и давайте кураж на партньора си - Дори и той да се чувства унил, нещо да не му е провървяло и да се е отчаял, бъдете онази опора, от която той има нужда. 

Подкрепяйте го и го разбирайте - Много е важно, когато единият от двамата има важни неща за вършене, или преминава през труден период от живота си, другият да е там и да му помага. А, ако не можете да помогнете, то поне не пречете и го накарайте да почувства, че духовно сте с него.

Показвайте любовта си - Ако наистина обичате половинката си, то не го крийте и не оставяйте той да се досети сам за това. Не е нужно да казвате всеки ден "Обичам те". Приготвянето на вкусна вечеря, завиването с топла завивка, нежните и всепоглъщащи прегръдки, изразът "Обади се после" вършат същата рбота, дори и по-добра.

Дайте му свобода - Не се вкопчвайте в него прекалено много. Дайте му пространство, време да прави каквото пожелае и да излиза с приятели. Не се опитвайте да бъдте неговата протеза в живота и да не му давате да мръдне никъде без Вас. Това може само да убие връзката Ви.

Уважавайте се - Освен любовта, страстта, доверието и споделянето, уважението също е сред важните неща. 

Не го ревнувайте - Разберете, че това е напълно глупаво. Някои жени се оправдават с това, че ревността е признак на любов. Това са глупости. Ревността е единствено признак, че не му вярвате достатъчно и подлагате на съмнение неговите думи и действия. Това може да бъде доста разрушително. Замислете се дали на Вас би Ви било приятно някой постоянно да Ви следи и да се съмнява във Вас. 

Не се опитвайте да го променяте - Когато сте се запознали, Вие сте го харесали. Да, може би има неща, които не прави точно както Вие си ги представяте, но помнете, че няма идеални хора. Не се опитвайте да го моделирате по свой си начин, защото едно, че няма да успеете, второ, че това може да се отрази неблагоприятно на връзката Ви.

Създавайте спомени заедно - Вместо да стоите през уикенда вкъщи, отидете някъде на разходка, посетете красиви местенца. По този начин ще трупате хубави впечатления заедно.

Прекарвайте време заедно - Отделяйте си достатъчно време за приятни мигове, прекарани един с друг.

Мечтайте заедно - Мечтайте за общи почивки, за съместното Ви бъдеще, за неща, които би ви било хубаво да Ви се случат и на двамата.

Превърнете живота си в приказка - Нужни са романтични жестове, силна любов и вяра. Прибавяме щипка магия и ето.. приказката е готова!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay