13 печеливши (и далеч не фатални) съвета за перфектна среща

Определено ще ви харесат, ако си падате по нестандартни идеи

13 печеливши (и далеч не фатални) съвета за перфектна среща

Приготовленията за среща често ви натоварват и ви карат да се чувствате напрегнати? Колко по-лесно би било, ако имаше начин да се освободите от чувството, което ни кара да се притеснявате без основание преди това важно събитие…

Днес ще ви посъветваме как да поработите върху своето поведение по време на любовна среща. Ще ви дадем няколко идеи, които ще ви помогнат да "стопите леда” с мъжа, с когото се срещате, и то за сравнително кратко време.

Предупреждаваме обаче, че идеите са нестандартни и не са за хора, които не си падат по необикновени преживявания. Ако сте традиционалист в любовно отношение, може би ще ви се прииска да промените виждането си, след като прочетете нашите 13 съвета за страхотно прекарване и отлична среща.

1. Можете да се престорите, че се виждате за пръв път. Дори и това да е втората или третата ви среща, би било забавно, ако например влезете в някой бар поотделно. Когато вече сте на бара, можете да очаквате всеки момент да влезе "непознатият” мъж, който ще грабне вниманието ви с остроумието и чара си.

13 печеливши (и далеч не фатални) съвета за перфектна среща

2. Много често притеснението за това, че може би няма да намерят общи теми, за които да си говорят, обзема и двамата участници в срещата. Едно лесно решение на проблема е предварително да подготвите различни начини за забавление. Можете например да измислите забавна шега, за да изпитате чувството за хумор на евентуалната си бъдеща половинка.

Направете си снимка, която да ви представя в наистина смайваща светлина. Можете да използвате множеството програми на компютъра си, за да създадете колаж, на който уж сте на сафари сред дивата природа, или пък сте част от друго екстремно приключение. Откритието, че снимката не е реална, ще позабавлява и двама ви, а за вас реакцията на мъжа ще бъде наистина безценна.

13 печеливши (и далеч не фатални) съвета за перфектна среща

3. Ако разберете, че мъжът до вас си пада по нестандартните и щури идеи, направете нещо по въпроса, и то бързо. Това ще ви помогне да го спечелите. Ако например се окаже, че обича колите и бързите скорости, му предложете да отидете да се повозите. Можете да измислите забавна игра. Отстъпете на мъжа шофьорското място - това ще му направи много добро впечатление.

След това го провокирайте да прави само десни завои, докато не се озове на място, на което ляво е единствената възможна посока. След това той е длъжен да прави само леви завои. Вие пък снимайте всичко интересно, което виждате по пътя. Така хем ще изпитате шофьорските му умения и спокойствието му на пътя, хем ще се забавлявате.

Друга идея, свързана с пътуване с кола, е да завържете очите на мъжа до вас и да му поставите задача да избира посоката, в която да карате. Мястото, на което ще се озовете накрая, може да предложи интересни варианти за приятно прекарване.

13 печеливши (и далеч не фатални) съвета за перфектна среща

4. Ако в края на срещата сте убедени, че човекът, с който сте излезли, е едно непораснало дете, можете да използвате това в своя полза. На път за дома ви спретнете един спонтанен "бой” със случайни предмети, които откриете по пътя (и които, разбира се, не са опасни за нито един от двама ви). Или измислете друга закачка, в която той ще се впусне с удоволствие. Няма нищо лошо от време на време да позволявате на детето в себе си да излезе наяве.

5. Друга интересна идея е да заведете избраника си в книжарница. Започнете да пишете бележки на бъдещите клиенти и да ги отавяте между страниците на любимите си книги. Така ще разберете какви са предпочитанията на мъжа, с когото прекарвате деня, що се отнася до литература и ще сравните вкуса му със своя собствен.

13 печеливши (и далеч не фатални) съвета за перфектна среща

6. Забавлявайте се, като по време на срещата напишете или измислите история заедно. В нея основните персонажи може да сте самите вие, а хората, които се намират наоколо - второстепенни лица. Предизвикайте двама ви, като задавате въпроси, които разкриват личните качества на главните герои.

7. Ако сте наясно, че избраникът ви обича да пътува и да открива нови места, му предложете да посетите туристически обект в близост до мястото на срещата ви. Може да е място, което виждате всеки ден, но никога не сте отделяли време, за да го посетите. Или пък такова, на което вече сте ходили, но обичате да посещавате отново и отново.

8. Криеница в парка - струва ви се прекалено детинско? Помислете отново…

13 печеливши (и далеч не фатални) съвета за перфектна среща

9. Снабдете се с удобни обувки и се пригответе за приключения. Един интересен начин да опознаете евентуалния си бъдещ партньор е като вземете камера и го предизвикате да позира за снимки, които разкриват различни черти от характера му.

Ако например работи в офис, отидете до сградата, в която се намира, и го снимайте там. В случай че хобито му е да чете, направете интересна фотография в книжарница или библиотека. След това разменете местата си. Може да откриете, че местата, които обичате да посещавате, са едни и същи

13 печеливши (и далеч не фатални) съвета за перфектна среща

10. Ако искате да тествате купонджийския дух на симпатягата, с когото се срещате, го накарайте да направи нещо щуро след самата среща. Може да отидете в нощен клуб и след това да обикаляте цяла нощ града в търсене на място, на което да хапнете вкусна закуска в ранни зори.

11. Ако отношенията ви вече са достатъчно напреднали, за да се озовете във вашия или в дома на партньора ви след срещата, не бързайте да минавате към следващото стъпало, което ще ви отведе една стъпка по-близо до интимните мигове. Вместо това си пуснете филм, който никога не сте гледали. Спрете звука и импровизирайте с интересни диалози, които се разиграват между героите.

12. Осигурете си забавление, като по средата на нощта си направите шега с охранителните камери, разположени навсякъде в града. Ако си падате по театралното изкуство, можете да изиграете спонтанна сцена пред камера, стига да сте достатъчно щури, че да се впуснете в илюзията, че това е истинска камера.

13 печеливши (и далеч не фатални) съвета за перфектна среща

13. В случай че живеете в близост до морето, осигурете си една запомняща се среща, като посрещнете залеза (а защо не и изгрева) на брега. Вземете със себе си топло одеяло и си направете пикник. Романтиката е гарантирана.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay