3 изречения, които имат силата да отведат сексуалния ви живот на следващо ниво

3 изречения, които имат силата да отведат сексуалния ви живот на следващо ниво

Романтичната музика, розовите листенца по леглото и шоколада вършат работа, но за да подобрите наистина сексуалния си живот, е нужно по-директна комуникация. 

Топ сексолози споделят фрази и изречения, които ще ви помогнат да говорите по-малко, да имате по-горещ сексуален живот и по-прекрасни изживявания. 

Ето какво трябва да кажете, ако искате да отведете нещата на следващо ниво в сексуалния ви живот:

1. "Сънувах много секси сън с теб снощи"

Да кажете, че искате нещо ново в леглото или че искате повече от нещо в леглото може да бъде неудобно. Затова, може да обвините подсъзнанието си. Споделете на партньора си, че сте имали секси сън, в който е участвал и му разкажете какво се е случило в този сън. На мъжете им харесва да знаят, че някоя жена е сънувала секс с тях, особено когато в действителност правят секс. Включете всякакви детайли в разказа: какво сте носили, какво сте направили и т.н. Създайте една еротична картина и след това я превърнете в реалност. 

2. "О, боже, обичам, когато правиш това"

Не искате по време на секс да обмисляте точно какво да кажете на партньора си, така че се придържайте към комплиментите за движенията, които наистина ви харесват. Сексът е най-суровият, нефилтриран израз на връзката, така че просто кажете какво наистина чувствате. Ако изразяването с думи е прекалено затормозяващо точно в този момент, използвайте звуци, за да покажете, че ви харесва. 

3. "Не нося никакво бельо. Нямам търпение да те видя по-късно"

Изпратете му това съобщение, докато е още на работа. По този начин посланието може да има по-силен ефект, отколкото ако му го кажете, когато вече сте заедно. Това е една закачка, която ще го накара да се вълнува за прибирането си вкъщи, а и за мъжете е много възбуждащо, когато жената поема водеща роля. Особено, когато става дума за нейните желания.  

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay