3 начина да бъдете труднодостъпни жени

Ще имате всеки мъж, който пожелаете

3 начина да бъдете труднодостъпни жени

Ако любовният ви живот прилича на въртележка, на която има само мъже, които никога не се обаждат пак, е време да направите промяна.

Не е тайна, че мъжете обичат предизвикателствата. И докато жените виждат влюбването като съдба, карма или нещо предначертано, за мъжете то е игра. Борят се за жената и не се отказват, докато не я получат.

Ето го и новия план за любовния ви живот: правете се на труднодостъпни.

Да, звучи детинско в първия момент, но има някои сериозни ползи. Не само, че има някакъв контрол над любовния ви живот, но и показвате истинската си стойност. Освен това всички ви намират за изключително привлекателни и интересни.

Първата стъпка е да имате хладен поглед, който не издава емоции, да не давате телефонния си номер лесно и да имате контрол върху себе си, защото е трудно, когато срещу вас има супер секси мъж, който искате да имате веднага.

Ето 3 неща, които трябва да правите, ако искате да изглеждате недостъпни, както повечето привлекателни жени:

  1. Бъдете дистанцирани

    По някаква причина, мислим, че мъжете са прекалено глупави, за да разберат, че ги харесваме, без да сме го казали на глас. Това е абсурдно. Мъжете станаха мързеливи в отношенията си с жените и това трябва да спре. Вместо вие да преследвате мъжа, оставете го той да преследва вас.

    Направете така, че да трябва той да работи много за вашето внимание. Имате нужда от човек, който е готов да положи някакви усилия, за да привлече вниманието ви. И ако това усилие го няма в началото, повярвайте ми, никога няма да се появи.

    Не трябва да изглеждате прекалено заинтересовани никога. Никога не трябва да отделяте прекалено много време за мъжа, да се обаждате веднага след среща и в никакъв случай да не се целувате на първата среща.

    Ако се притеснявате, че тези ваши действия ще го прогонят, оставете го да си отиде. Не си струва, така или иначе.

  2. Бъдете леко скептични

    Това е важно за безопасността на сърцето и чувствата ви. Не приемайте всичко, което мъжете казват, за истина. За съжаление, хората често лъжат и не винаги знаете в какво се забърквате. Задавайте въпроси и правете каквото е нужно, за да разберете дали човекът отсреща е такъв, за какъвто се представя. Докато не се почувствате сигурни да допуснете даден човек до себе си, дръжте го на достатъчно разстояние. Не му казвайте къде живеете и не му давайте телефонния си номер, докато не се убедите, че можете да му имате доверие.

  3. Не бъдете винаги на разположение

    След като вече сте допуснали мъжа до себе си, вероятно ще бъдете изкушени да прекарвате 24 часа с него или поне през цялото денонощие да се чувате или да си пишете. Не се поддавайте на това изкушение.

    Вашето време е ценно и не бива да го губите за човек, който дори няма да си спомняте след 20 години. Накарайте мъжа да покаже, че е достоен и че заслужава вашето време, като не му предоставяте много от него.

    Не отговаряйте веднага на обажданията му и не се съгласявайте да излезете на среща от първия път. Така още в началото той ще знае с каква жена си има работа. Ако му харесва- страхотно, ако не- има време да се спасява.

    Всички вие заслужавате тези усилия от страната на мъжете, не го забравяйте!    

    Станете част от Jenite.bg във Facebook! 

4 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay