3 типа мъже, които ще съсипят живота ви - бягайте от тях

3 типа мъже, които ще съсипят живота ви - бягайте от тях
Canva

Психолозите са съставили списък на най-ненадеждните и неприятни мъже от всички, които можете да срещнете по житейския си път. Да ги видим кои са.

1. Лепката

Веднага те кани на втора среща след първата. И може да започне да обсъжда съвместно бъдеще, деца, живот под един покрив веднага.

Много жени, на които им липсва мъжко внимание, ги харесват. Но такъв мъж може да бъде инфантилен или манипулативен.Има и вариант много да го е страх да не ви загуби. Или е много влюбен, или преследва меркантилна цел.

2. Нестабилният

Има мъже, които са нестабилни в абсолютно всичко. Днес се обаждат, а утре не. Появяват се и бързо изчезват. Това си личи дори по настроението – един ден е приказлив и весел, а друг - рязко изпада в депресия и тъга.
Подобна нестабилност може да е индикатор, че е манипулатор, насилник и нарцисист.

Човек трябва да има някакъв вътрешен баланс. Да, случва се всичко понякога да върви зле, но ако и в нормална ситуация си е същият, това е показател, че по-добре да нямате общо с него. Един мъж може да е нестабилен на 18, на 20, най-много на 23-25, но ако е по-възрастен, това определено не е нормално. Връзките изискват морална стабилност. Такъв мъж няма да ви донесе щастие. Само нови проблеми.

Продължението вижте тук.

Източник: Novinite.bg

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay