4 неща, които ще Ви интересуват далеч по-малко, когато се влюбите

Кои ли са те

4 неща, които ще Ви интересуват далеч по-малко, когато се влюбите

Когато е влюбен, човек буквално е на крилете на любовта. Той не знае къде се намира от щастие. В този ред на мисли можем спокойно да кажем, че приоритетите ни, когато срещнем подходящия човек, се променят. Причината е ясна - искаме да прекарваме колкото се може повече време с него, да го опознаваме, да си бъбрим на всевъзможни теми и разбира се, да се отдаваме на нежност и ласки. Ето и поне четири неща, които ще забравите, когато срещнете Него!

Любимите Ви сериали вече не са Ви толкова любими. Ако преди не сте си представяли, че можете да пропуснете да гледате някоя серия, то сега Ви се случва все по-често. В крайна сметка осъзнавате, че е важен истинският, а не измисленият живот.

Вече преживявате много по-лесно физическото Ви неразположение и стресовите ситуации, защото знаете, че щом го видите, ще забравите за всички лоши неща, които сте изживели през деня. Само при тази мисъл стомахът Ви се присвива и Ви става едно такова приятно и блажено.

Неговите приятели  -дори и да не сте можели ( и още да не можете) да ги понасяте, вече няма да се интересувате толкова от тях. Все пак важно е как вървят отношенията помежду Ви, с вашия избраник.

Любимите му занимания в свободното му време - Дори и искрено да Ви дразнят, когато се влюбите, ще спрете да им обръщате внимание. Ще започнете да разсъждавате, че е добре да го оставите да прави това, което го прави щастлив.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay