4 типа връзки, които са обречени на провал от самото начало

Ето кои взаимоотношения нямат бъдеще

4 типа връзки, които са обречени на провал от самото начало

Дали има човек, който да не се надява връзката му да просъществува и да бъде здрава и искрена? Бедата е там, че има няколко вида връзки, които са обречени още от самото начало - било то заради някакви непреодолими различия, интереси или друга невзъможност, която не винаги е толкова очевидна в първоначалния момент.

В такива случаи е по-добре да осъзнаете, че се намирате в такава връзка колкото се може по-рано, за да действате и да не се окажете заклещени в отношения, които не ви носят нищо. Днес ще ви покажем кои са типовете връзки, които най-често са обречени на провал и едва ли ще ви донесат щастие. Избягвайте ги!

1. Когато вас ви е грижа повече
Една от основите на стабилната връзка са еднаквата загриженост и уважение между двамата партньори. И двамата трябва да се подкрепят достатъчно и да се интересуват от всички аспекти от живота на половинката. Ако вие сте единственият човек, който го е грижа, то в един момент ще осъзнаете, че се раздавате, но не получавате нищо в замяна.

2. Връзка между идол и фен
Не, тук не говорим за увлечението ви по Райън Гослинг. Има реални връзки, в който единият боготвори другия, а това не води до нищо добро. Цялото внимание може да дотегне на единия партньор, докато другият ще започне да се чувства недооценен и пренебрегван.

3. Удобната връзка
Вие сте единствената необвързана сред приятелките си? Започнахте да излизате с онзи мъж, за да има кой да ви придружава на партитата и да го представяте на всички? Това е връзка, която никога няма да издържи теста на времето. Дори по-лошо, подобна "удобна” връзка може да затвори пътищата ви за потенциална истинска връзка с човек, който може да пропуснете заради фарса, който разигравате.

4. Опитвате се да го промените
Всички партньори се променят заради човека отсреща, но само до някаква степен. Ако постоянно опитвате да промените човека до вас и се вглеждате само в недостатъците му, вместо да го обичате заради това, което е, то връзката ви е обречена.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay