4 трика за вървене на високи токчета, без да Ви болят краката

Възможно е!

4 трика за вървене на високи токчета, без да Ви болят краката

Обувките на високи токчета ни правят да изглеждаме по-елегантни и официални. Някои дами, обаче, се спират на тях и за ежедневието си, а знаете колко забързано е то! Затова понякога вечер краката ни са подути и имаме болки. Но, както се казва, "трай, бабо, за хубост". Ние искаме да Ви разкрием няколко тайни за това как да предотвратите болките в краката. 

Правете малки крачки - Ако не искате да ви се появят пришки и вечерта да сте много изтощени, то вървете бавно с добре премерени и малки крачки. Дори и да ви чакат куп задължения, да закъснявате или да изпускате метрото, не си давайте толкова зор. Щадете краката си!

Слагайте си бебешка пудра на краката - Освен болежките, ще предотвратите и потенето на краката.

Обърнете внимание на походката си - Първо гледайте да стъпите на петичката си, след това на пръстите. По този начин ще балансирате теглото си върху цялата повърхност на ходилото. 

След един такъв ден, прекаран на високи обувки, слезте и се качете няколко пъти по стълбите - Повечето от Вас сигурно ще изригнат и ще кажат "Що за глупост?" Всъщност изобщо не е глупост. По този начин ще свикнете с обувките и ще намерите най-удобна позиция за Вас.

Не е толкова трудно да ходим на високи обувки! Важно е само да сме хитри!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay