5 идеи как да празнувате Свети Валентин, без да си имате някой Валентин

Мисия възможна!

5 идеи как да празнувате Свети Валентин, без да си имате някой Валентин

Свети Валентин е ден на влюбените, на всички, които са били истински късметлии и са намерили любовта. Ами другите? Нима тези, които точно в този период от живота си нямат никого, трябва да се чувстват подтиснати от факта, че са сами? Нима цяла вечер трябва да  стоят, завити под одеялото и да подсмърчат, че няма с кого да отпразнуват празника. А знаете, че Свети Валентин е навсякъде. Месец преди официално да дойде, всички магазини започват да продават сърчица, улиците стават манифест на любовта, дори продавачката в книжарницата те подканя да си купиш картичка със сърчице. В тези дни самотните души се чувстват още по-самотни. Ние искаме да ви докажем, че лесно можете да промените това. Важна е само нагласата. Ще Ви дадем 5 идеи как да се забавлявате, въпреки че до Вас няма нито Валентин, нито Иван, Александър или някой друг младеж с благозвучно име.

Организирайте си вечер с приятелки (необвързани)

Нямакак  да нямате поне още няколко приятелки, които като вас все още търсят любовта. Докато чакате тя да се появи, си спретнете Свети Валентин по женски като излезете някъде, без да мислите за това колко алкохол ще изпиете и в колко ще се приберете. Единственото, което се забранява на партито, са мъже. Те ще разрушат цялата идилия.

Отдайте се на хубава книга вечерта

Това е ден на любовта, а какво по-ценно от това човек да обича себе си и да намира време за себе си. 

Гледайте някоя комедия

Животът е хубав и без мъж и ще се обедите в това. Пуснете си смешен филм, направете си пуканки, извикайте най-добрата си приятелка и се насладете на една спокойна вечер. Може да не е романтична, но ще бъде хубава.

Организирайте вечер вкъщи Анти Свети Валентин

На нея поканете всички необвързани, на които им призлява от сърчица и от празни думи за любов, които се изричат на този ден,

Отдайте се на кулинарство

Казват, че готвенето успокоява. Ако приятелките ви си имат гаджета и плановете за вечер с тях се провалят, то можете да останете вкъщи и да кулинарствате. Приемете тази вечер като подарък и направете любимите си ястия. Вложете в тях много любов. Но истинска.. не като тази, която се демонстрира на 14 февруари.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay