5 изненадващи факта за мъжката ерекция, които не знаете

Мъжкият полов орган има свое собствено мнение по много въпроси…

5 изненадващи факта за мъжката ерекция, които не знаете

Няма нужда да ви казваме, че добрият секс е в основата на всяка щастлива връзка. А за него несъмнено са нужни двама души… Днес обаче ще се спрем на "звездата на купона”, а именно пенисът на вашия партньор. Сигурни сме, че колкото и добре да познавате тази чувствителна част от мъжката анатомия, има неща, които все пак биха ви изненадали. Точно с тях ще ви запознаем в настоящия материал…

Има три вида ерекция
Невероятно, нали? Всъщност, само една от тези 3 вида се получава при реален контакт - рефлексогенната. Другите 2 вида почти никога не са умишлени, дори доста често се появяват в най-неподходящите моменти.

Оралната любов увеличава размера
Проучване, провело се между мъже от различни възрасти, установило, че оралният секс увеличава значително размера на мъжкия пенис. Господата, които били стимулирани от своите партньорки по този начин, се похвалили с доста по-силна и продължителна ерекция, за разлика от тези, които се наслаждавали на филми за възрастни.

Размерът има значение!
Но не размерът на пениса, мили дами… Оказва се, че мъжете с наднормено тегло имат значително по-ниски нива на тестостерон, което води и до по-некачествена ерекция. Тоест, колкото по-здравословно тегло поддържа вашият партньор, толкова повече страстни нощи ще имате и вие!

Добър сън = Добър секс
 Може да ви е странно, но не се учудвайте, ако партньорът ви не е на "любовна вълна” след луд купон или нещо от сорта. Това се дължи на факта, че лошият сън или липсата на такъв прекъсва нормалния цикъл на нощната ерекция, което пък на свой ред вреди и на "нормалната” такава.


5 изненадващи факта за мъжката ерекция, които не знаете

Не подценявайте личното пространство
Сигурно вече сте прочели материала ни за местенцата, на които трябва да правите секс поне веднъж в живота си. Имайте предвид обаче, че не всички мъже си падат по ексцентричните "открити терени”.Все пак, замислете се колко по-трудно е на силната част от човечеството да прикрие възбудата си, ако въобще получи такава от притеснение...

За да четете още интересни материали на сексуална тематика, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

25 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay