5 неща, които да правим през първия есенен уикенд

5 неща, които да правим през първия есенен уикенд

Всеки сезон има своя чар, на който можем да се насладим и да намерим нашето любимо занимание. Хладните сутрини и вечери през есента носят уют, когато ги прекараме на верандата с приятели, с чаша горещ чай в ръка или хубаво плодово вино. Предлагаме ви пет неща, които да направите, когато имате време да отделите за себе си в есенните почивни дни:

Направете си разходка с колело

Есента може би е най-добрият сезон за каране на колело. Карайте из града, отидете до планината или в някой голям парк, според това къде ви е по-приятно да карате. Предложете на вашия любим или на приятелка да ви придружи.

5 неща, които да правим през първия есенен уикенд

Любима книга

Този сезон сякаш е направен специално, за да ни създава уют докато четем някой роман, който винаги сме искали. Започнете вашата любима книга, докато гледате как листата падат.

Дъждовни дни

Вярно е, че дъждовните дни са мрачни, но спомнете си за аромата след като е преваляло, всеки обича този момент. Облечете си дъждобран, сложете чадър в чантата и когато завали не се притеснявайте, че ще се намокрите, а се порадвайте на свежите капки дъжд.

5 неща, които да правим през първия есенен уикенд

Меки пуловери и удобни якета

Това е моментът, в който можете да направите неповторими модни комбинации. Като например да носите пуловер с дънки и кецове, това съчетание е точно за есента. Сложете някоя тениска под пуловер и тоалетът ви се превръща в подходящ за всяко време от деня.

Разходка в планината

Няма по-красиво място от планината, с шарените корони на дърветата и паднали листа в червено, жълто, кафяво и някое зелено, което ни напомня за отминаите топли дни. Разходките сред природата винаги са добр идея. Там можем да се заредим с много положителни емоции, да създадем приятни спомени, които да ни заредят с енергия за новата седмица.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay