5 причини, които най-често водят до развод

Бъдете информирани

5 причини, които най-често водят до развод

Създаването на семейство е сложен процес. Неизбежно има кризи, конфликти, скандали, спорове.. Но това всъщност е полезно за връзката, колкото и да не ви се вярва. Ние ще ви кажем кои са истинските причини, поради които може да се стигне до развод.

Оженили сте се твърде рано

Учени от университета в Юта твърдят, че момичетата, които са се оженили много млади и са имали под 3-ма партньори, често се развеждат, защото са се поддали на увлечението, но не с помислили трезво. Преди да се омъжите, е добре да помислите и с мозъка, а не само да се доверявате на сърцето!

Рутинната работа в дома

В съвременната психология съществува мнение, че стриктните правила в домашната работа могат да доведат до развод. Строгият график за хвърлянето на боклука и миенето на пода се възприемат като втора работа. Просто си създайте навици да чистите заедно, но нека това не бъде задължение!

Някой от вашата среда се развежда

Близката комуникация с двойка, която е пред развод, може да ви повлияе зле. Можете да направите съпоставка между вашата и тяхната връзка и да си помислите, че и вие ще ги последвате.

Работата се мести и в дома ви

На работа може да вършите много работа, да сте уважавани специалисти, но не бива да я пренасяте в дома си. Там трябва да сте любящи съпрузи.

Изневяра

Разбира се, това е най-лошото нещо и малцина прощават изневяра. Но все пак никга не крийте това, защото не ви чака щастлив живот.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay