5 секс съвета за хора, имащи връзка от разстояние

Които ще ви помогнат

5 секс съвета за хора, имащи връзка от разстояние

Всички, които поддържат връзка от разстояние знаят много добре, че има доста неща, с които да се справят, като например липсата на другия човек, ревността и съмнението дали не е с някой друг. Трябва да се научите да говорите дълго по телефона, да живеете за онези моменти, в които се виждате за малко и си дарявате цялата натрупана нежност и любов. А трябва да се справите с още нещо – правенето на секс. Двойките, които са в един град нямат този проблем, защото могат да се виждат много по-често и да го правят, когато поискат. Двойките от разстояние обаче се виждат по-рядко и следователно правят секс по-рядко. Как да се справите с това? Ето няколко съвета.

Киберсекс

Киберсекс или още известен като онлайн секс е виртуален секс, при който обикновено 2 души, които комуникират през мрежа, като се свързват в чат с определена програма, в сайт, чат стая и т.н., изпращат сексуални съобщения, провокиращи или описващи сексуални усещания. Определено не е като да правиш истински секс, но си е подобаващ заместител.

 

Вземете си играчки

Задължително е да имате вибратор и някоя и друга секс играчка, с която да се забавлявате в онези нощи, в които сте сами. Колкото повече са дългите самотни нощи, с толкова повече играчки трябва да се заредите.

 

Секс играчки за хора с връзка от разстояние

We vibe’s synk  е една от многото секс играчки, които позволяват на партньора да я използва, докато другият я контролира чрез мобилно приложение.

 

Еротични игри и книги

Можете да си купите еротична книжка и всяка вечер да четете на партньора си по телефона от нея. Телефонният секс не е за подценяване, защото ви слива на ментално ниво. Можете да си вземете и еротични зарчета и да описвате еротичните си действия по телефона.

 

Изпратете като съобщение гащичките си

Това е нещо много интимно и със сигурност партньорът ви ще оцени жеста ви.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay