5 съвета как да срещнеш перфектната половинка

Повечето жени не могат да срещнат перфектния партньор , поради една много проста причина – не знаят какво точно търсят

5 съвета как да срещнеш перфектната половинка
  1. Направи си мислен модел 

Повечето жени не могат да срещнат перфектния партньор , поради една много проста причина – не знаят какво точно търсят. Това е и основната пречка към успеха, а решението е само едно , направете си мислен модел на качествата , които искате да притежава перфектния за вас мъж. Ясно е , че няма идеален мъж , точно така като няма и идеална жена и колкото по-бързо спрете да търсите "г-н Съвършенство" , толкова по-рано ще намерите вашата половинка . За целта обаче , трябва много точно да си помислите , не какво искате а от какво реално имате нужда , с какво бихте могли да направите компромис и с кое не .

  1. Локализирайте търсенето 

Друга , доста често срещана грешка е , че не търсите на правилното място . Сами се сещате , че няма как да намерите речна перла в мътното блато , за целта набележете местата кътдето е най-вероятно да срещнете , вашият човек . След като вече имате модела на перфетния за вас партьор , помислете кътде излизат този тип мъже . Преместете се от задимените барове към по-социално насочени събития , културни мероприятея , групи по интереси сходни на вашите .

  1. Обогатете социалните си контакти 

Много често се случва , залисана в ежедневните си задължения да не намираш време за приятелите си , което неминуемо съкращава тяхната бройка . В един момент обаче , тези твои дейтвия дават своето отражение и се оказваш и положението на човек с малко контакти , който познава до болка приятелите си и приятелите на своите приятели . Затова , вземи се в ръце и започни да излизаш повече , да се запознаваш с нови хора , смени стредата и направи нови нови познанства , които след време ще ти помогнат да се стрещнеш с още хора , може точно един от тях да е твоята бъдеща половинка .

  1. Поработи върху себе си

Тук нямам предвид да се стегнеш за лятото но пък малко тренировки винаги са от полза.. Истински важното е да се вгледаш в себе си с възможно най-критичния поглед който имаш . Открий недостатъците си и работи върху тях . Щом търсиш съвършения мъж , не забравяй , че и той търси съвършената жена .

  1. Отпусни се 

 Колкото и силно да искаш да го срещнеш , колкото и скоро да искаш това да се случи , не го превръщаи в самоцел . Хората са казали , че хубавите неща стават бавно , е не е задължително да чаках хилядолетие за да изгрее щастието и на твоята улица , но не драматизирай ако не стане в близките дни или месец и в никакъв случай не се вкопчвай параноично в идеяте за ... "и заживели щастливо" .

Автор:Елена Петрова
4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay