5 типа мъже, които да избягваме по време на лятната ваканция

Ако искате да си изкарате едноо незабравимо лято

5 типа мъже, които да избягваме по време на лятната ваканция

Лятото е време за плаж, море, вълни, коктейли, емоции, вълнуващи преживявания .. мъже! Да, на плажа е мястото, на което можете да се запозанете с всевъможни мъже. Та кой бяга от полугола жена, чаровна и добре изглеждаща! Има някои типове мъже, обаче, които е хубаво да избягвате, ако искате лятото да Ви остави приятни спомени.

Хипер нарцистичните мъже  - Той веднага започва с комплиментите към Вас. След това започва да иска да си правите безброй снимки заедно, за да се изфука с Вас.

Той е с прекалено голямо мнение за себе си и има голямо его.Този човек ще Ви използва, колкото му е възможно,докато има изгода и след това ще ви захвърли толкова бързо, колкото и се е вкопчил във Вас. Така че, момичета, стойте по-надалече от такива типове.

Обсебващите - Минути след като сте се запознали, той вече планува на кой плаж ще лежите заедно, измислил е какво ще правите вечер, какво ще хапвате, а дори коя ще е любимата ви песен. Надалеч!

Спасителите на плажа - Да, те са секси, с изваяни тела и спасяват хората. Но имайте предвид, че се срещат с много жени всеки ден. Те са свалячи по природа!Това, че са Ви направили комплимент и са ви казали, че сте много красива, не значи, че още доста жени освен Вас не са го чули от тях. Така че, пазете се от тях!

Барманите - Те знаят как да боравят с блендера и да въртят шишето от алкохол в ръцете си, без да го изпуснат. По същия начин знаят как да Ви замаят главата с красиви думи. Всъщност това са мъже,които обичат свободата си и едва ли биха искали сериозна връзка, по-скоро небрежна лятна свалка и още една бройка. Ако не искате да попълвате нечия статистиката, не се занимавайте с такива!

Приятелят на най-добрата Ви приятелка -  Дори и да се опитва да Ви сваля, да Ви казва, че Ви харесва повече от нея и че иска да опита с Вас, тъй като нещата с нея не се получават, не му вярвайте! Не съсипвайте приятелството с най-добрата си приятелка, заради мъж! Ужасно глупаво е!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay