7 качества, които ни правят по-привлекателни, отколкото външността ни

Защото има по-важни неща от това да сме просто хубави

7 качества, които ни правят по-привлекателни, отколкото външността ни

Всяка себеуважаваща се и обичаща се жена знае, че външността е само част от мозайката. Всъщност, за да бъдем наистина красиви, ни трябва и интелигентност, добро сърце и куп други качества. Всъщност жената е смесица от различни неща, за да стане перфектна и обаятелна. Лично според нас има много по-привлекателни качества в жената, от това просто да е с красива визия.

Чувството за хумор

Да можеш да виждаш живота от светлата му страна, да омаловажаваш трудностите и да се радваш на малките неща, да можеш да се усмихнеш , дори и в труден момент, да можеш да разсмееш някого, без да се правиш на клоун.. това качество е безценно.

Вярата в себе си

Мъжете обичат уверени жени, които знаят какво искат и са готови да го постигнат сами. Да видят жена, която вярва в собствените си способности, не е срамежлива и знае как да покаже какво иска на хората, ги очарова.

Интелигентността

Както се казва, красотата е до време. Трябва да има нещо и под красивата обвивка.

Чувствеността 

Това действа много възбуждащо на мъжете. Но чувствеността няма нищо общо с това колко правилни черти на лицето имате. Много по-важни са чарът, обаянието, излъчването, погледът, начина, по който се чувствате в собствената си кожа.

Оригиналността

Ако Вие се различавате от тълпата, имате свои собствени възгледи за нещата и можете да ги защитите, то Вие ще бъдете много желана жена.

Елегантността

Ако знаете как да съчетавате дрехите си така, че да изглеждате винаги стилни и изящни, то физическата красота ще остане на заден план.

Да сте добър слушател

Мъжете не обичат да бъдат прекъсвани и често имат нужда от добър слушате. Ако успеят да го намерят във ваше лице, то те ще спрат да търсят друг.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay