7 неща на сватбата ви, за които на никой не му пука

Това е времето от годината, в което се правят най-много сватби.

7 неща на сватбата ви, за които на никой не му пука

Скъпи булки, никой не го интересува какви решения взимате за сватбения ден. Повечето гости просто ще се радват, че присъстват на сватбата ви, без значение дали е в задния двор на къщата или в най-изискания ресторант. Успокойте се, спрете да се притеснявате за тези неща и се насладете на лятото. Ето 7 неща, от които гостите не се интересуват. Повечето хора просто искат хубава храна, музика.

1. Цветята

Разбира се, цветятя са важна част от церемонията, но никой не го интересува колко са скъпи и какви са. Отидете в цветарския магазин изберете най-евтините бели цветя. 

Със сигурност ако попитата някой от гостите след една година дори няма да помни, че е имало цветя, още по-малко какви точно са били.

2. Тортата

До известна степен това е лъжа. Гостите се интересуват от тортата, но от вкуса, а не от вида. Изберете възможно най-вкусната торта и поискайте да я направят във възможно най-простия дизайн. Можете да поръчате една малко торта, която да разрежета и друга, по-голяма, която да бъде сервирана на гостите. Гостите искат тортата да бъде вкусна, а не да има вкус на картон. По този начин ще спестите доста пари.

3. Сватбените фигурки за тортата

Има абсурдни фигурки, които струват куп пари. Заложете на най-обикновените фигурки, съответно и най-евтините. Никой не се впечатлява от тях, така или иначе. Освен това едва ли ще ги видите пак след сватбата.

4. Обувки

Никой не вижда обувките ви. Повечето жени купуват няколко чифта обувки. Едни за церемонията, други за фотосесията, трети за празненството. Купете си само един чифт обувки. Най-добре да бъдат удобни и практични, защото така или иначе никой не ги вижда. 

5. Жива музика

За да пее изпълнител на сватбата ви, трябва да отделите много от сватбения бюджет за това. Когато някой пее е прекалено шумно и на гостите не им харесва. Спестете тези пари. Така или иначе хората не се радват на тези неща. Поканете диджей, който ще пуска подходяща музика и ще изпълнява желанията на гостите. 

6. Специална кутия за пликовете с пари и картичките

Просто купете една бяла клетка на птици. Хората не ги интересува как ще изглежда, просто искат да сложат подаръка някъде. 

7. Подаръчетата

Частта с подаръците за всеки гост е излишна, но хората искат да си тръгнат с нещо за спомен от сватбата. Бъдете креативни, за да спестите пари. Тези подаръчета са символични и трябва да напомнят на хората за красивата ви сватба.

Ако изпълните тези съвети, сватбата ви ще бъде не по-малко прекрасна. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

7 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay