7 признака, че той не е единственият

Ето за какво да внимавате, когато става въпрос за идеалната половинка

7 признака, че той не е единственият

Срещате се с някого и всичко е прекрасно, но постоянно имате необяснимото чувство, че нещо не е както трябва? Как бихте могли да сте сигурни, че именно той е единственият? Като за начало - послушайте сърцето си, то често ни отвежда в правилната посока.

Но какво се случва, ако нямате съмнения и не си задавате подобни въпроси? Как бихте могли да разберете дали сте открили точния за вас човек?

Има няколко признака, по които ще познаете неправилния и ще можете да се освободите от неговото присъствие. Ето ги и тях:

1. Прекалено перфектен
Ако мъжът до вас ви се струва твърде добър, за да е истина, то най-вероятно има нещо гнило в цялата работа. Той може би се преструва, но рано или късно истинските му черти ще излязат наяве и ще видите що за стока е. Никой не може да се прикрива вечно.

7 признака, че той не е единственият

2. Ненадежден
Ако на вашето момче не може да се разчита и обича да офейква при всяка по-напечена ситуация, то не се надявайте да бъде до вас в добро и лошо. Нещата едва ли ще се подобрят с времето. Най-много да стигнете до ужасни скандали заради неговото нехайство.

3. Контролиращ
Мъжът, който има нуждата постоянно да контролира и да бъде прав за всичко, не е мъж, който ще бъде добър съпруг, защото вероятно няма да зачита вашето мнение и вашите желания. Той ще се опитва да прави избори вместо вас, а това няма да доведе до нищо добро.

4. Прекален мачо
Ако половинката ви говори често за ролите на мъжа и жената в едно семейство - внимавайте. Не попадайте в капана на домакинята-слугиня, защото знаете, че така не се постига щастие. Не се оставяйте да ви разпределят роли. Външната му обвивка на мачо крие един несигурен в себе си човек.

7 признака, че той не е единственият

5. Има проблеми с парите
Независимо дали е стиснат, или харчи прекалено - крайностите никога не са добър признак. Бъдете внимателни за това как се отнася вашето момче към парите. Мъжът трябва да бъде отговорен и да е способен да се грижи за бюджета си.

6. Проблемът винаги е бил в бившите му
Ако мъжът до вас говори само лоши неща за бившите си приятелки, то отново има нещо гнило. Сетете се по какъв начин говори за тях и дали изтъква само техните недостатъци. Всяка връзка се гради от двама души, всяка раздяла включва двама - виновен никога не е само единият.

7 признака, че той не е единственият

7. Не се интересува от вас
Не е добър знак, когато човекът до вас не се интересува от вашата личност, вашите емоции, преживявания и мечти. Ако го улавяте, че се разсейва и не ви слуша, когато му разказвате нещо, то е повече от ясно, че няма как да бъдете близки и да разчитате на този човек

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay