9 неща, които със сигурност ще се случат, ако се излежавате заедно във ваната

"Романтична вана" е доста относително понятие

9 неща, които със сигурност ще се случат, ако се излежавате заедно във ваната

Романтичните вани изглеждат страхотно по телевизията и във филмите. Но така ли е в реалния живот? Травмите са неизбежни, а неудобството-задължително. Направете си услуга и не превръщайте престоя във ваната в нещо, което не е. Ваната е за един човек, не за двама.

  1. Осъзнавате, че ваната е създадена за един човек, само за един човек!

    Ваните са малки. По-малки отколкото си мислите. Освен ако нямате удоволствието да имате джакузи вкъщи, няма начин да се съберете, заедно с партньора си във ваната.

  2. Краката ви ще бъдат в неговото лице, и неговите-във вашето.

    Трябва да седите в противоположните краища на ваната, тъй като това е единствения начин да се поберете и двамата. Това означава, че ще има мокри стъпала с лицата и на двама ви.

  3. Осъзнавате, че ако искате да правите секс във ваната, ще приключите вечерта си в болницата.

    Нали знаете, че е забранено да се тича покрай басейна? Това е защото всичко става хлъзгаво, когато се намокри. Ваната не е изключение. Може да опитате да се натискате. Със сигурност ще е приятно, но за минута-две след което някой ще се подхлъзне и ще се нарани.

  4. Ако сте решили да пиете вино, ще бъдете пияни след половин чаша.

    Седенето в гореща вода, пълна с балончета ви кара да се напиете по-лесно. Доста по-лесно от обикновено. Така че не се учудвайте, ако след 15 мин. сте пияни.

  5. Ще се потите толкова много, че ще е направо отвратително.

    Може би има начин да се избегне това. Например ако сложите пред ваната огромен вентилатор. Горещата вана има същия ефект като сауната.

  6. Ще се отегчите. Няма какво да се прави във ваната. Няма! Нито можете да се движите, тъй като ваната е прекалено малка, нито можете да гледате телевизия, защото няма как да си занесете телевизор в банята. Единственото нещо, което можете да правите е да си говорите, но можете да си говорите и някъде, където е сухо и много по-удобно.

  7. Няма да излезете чисти от ваната

    Ваната няма да ви помогне да се изкъпете. Душът е предназначен за това. Да споделяте ваната си означава много много мръсотия. Все пак не знаете къде е ходил другия през деня.

  8. Ще има спорове за температурата на водата

    Единият ще иска водата да е по-топла, така на другия няма да му е комфортно през цялото време.

  9. Водата няма да ви помогне в секса. Ако решите да правите секс във ваната, сте много много смели. Водата няма същата функция като лубрикант, даже обратното. Тя отмива всички естествени овлажнители и това е доста лошо.   

10 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay