KWIAT за двама: Влюбени двойки печелят очила с рими

Осигурете си страхотен подарък за Свети Валентин

KWIAT за двама: Влюбени двойки печелят очила с рими

Римуваното любовно послание е верен път към сърцето на любимия човек. Освен да впечатлите своята половинка, с рими можете да спечелите и очила за двама ви. Тази година за Свети Валентин от българската марка очила KWIAT отправят предизвикателство към влюбените двойки с играта "KWIAT ЗА ДВАМА”.

Всеки, който изпрати послание в рима до своята половинка с ключовите думи "очила” и "любов” на имейл headoffice@kwiat.bg, ще има възможност да спечели очила за себе си и любимия човек за 14 февруари. В имейла трябва да посочите задължително трите си имена, град и телефон за обратна връзка. Ще бъдат наградени трите най-оригинални любовни послания. Три двойки ще спечелят общо 6 чифта слънчеви очила KWIAT – съответно три дамски и три мъжки.

Играта "KWIAT ЗА ДВАМА” стартира на 02.02.2016 г. и приключвана 10.02.2016 г.. Печелившите ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата на KWIAT на 11.02.2016 г., а от фирмата ще се свържат с тях, за да получат подаръците си преди празника.

По традиция, както всяка година за Свети Валентин, българската марка очила има специално предложение за всички, които искат качествени очила на достъпна цена! KWIAT подарява четири дни, в които всеки може да избере за себе си и за свой любим човек слънчеви очила и диоптрични рамки с 50% отстъпка. Дните са 12, 13, 14 и 15-ти февруари, а специалното предложение е валидно за над 150 оптики в страната.

KWIAT за двама: Влюбени двойки печелят очила с рими

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay