Ако половинката Ви е интроверт, трябва да знаете тези неща за него

Тези хора са по-затворени в себе си, но могат да обичат дълбоко

Ако половинката Ви е интроверт, трябва да знаете тези неща за него

Интровертите са по-различни от другите. Те са обърнати навътре към себе си и не обичат шумните компании. Ако вашият партньор е именно от този тип, то трябва да бъдете много внимателни с него, да сте любвеобвилни, разбиращи и търпеливи. Ето какво е необходимо да знаете за тези хора.

Те имат нужда да помълчат с любимия (тоест с Вас) - Те нe чувстват нужда постоянно да говорят, намерили са си друг, по-ефективен начин на общуване, а именно тишината. Да сте хванати за ръце, да съпреживявате момента и просто да мълчите.. това е най-прекрасното нещо, което можете да направите за тях.

Те не винаги ще показват демонстративно любовта си - Ще имат моменти, в които ще предпочитат да са сами, отколкото с Вас. И това не е, защото не Ви обичат, или не им е хубаво с Вас, а просто, защото те харесват собствената си компания и никога не скучаят. Също така те изпозлват тези момент, за да съберат мислите си и да размишляват за важните неща в своя живот.

Те отключват сърцата си само за наистина специални хора за тях - Те нямат много приятели, нито са имали безброй гаджета. Това, че в момента са с Вас, означава със сигурност, че Ви обичат и че Вие сте един много важен човек за тях.

Те приемат нещата буквално - Внимавайте какво ще им кажете, защото те ще го запомнят и докато имате време да обясните, те ще са си направили своите изводи.

Интровертите често се влюбват в екстроверти - Това може да се обясни лесно. Интровертите се възхищават на хората, които общуват с лекота, винаги знаят какво умно и интересно нещо да кажат и очароват околните. Понякога им се иска да са като тях, но просто не е заложено в природата им. Затова си избират такъв партньор.

На другите хора им е нужно повече време, за да разберат интровертите. Когато, обаче, това стане и видят колко богат е вътрешният им свят, разбират зашо са го крили така усърдно досега.

Те обичат да се забавляват - Имат чувство за хумор, което проявяват пред най-близките си. Това, че не обичат да са сред много хора, не означава, че не знаят как да прекарват добре свободното си време. 

Интровертите се интересуват от това дали сте щастливи - Те наистина се интересуват от хората до тях и искат да знаят, че се чувстват добре.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay