Астрологична прогноза за 2024 година за знака Скорпион от астролога Краси Кирчева

Астрологична прогноза за 2024 година за знака Скорпион от астролога Краси Кирчева

Четете или чуйте 

Задълбочени и тихи Скорпиони, зимата и пролетта преминават за вас в приятни възможности да се грижите за другите и да подкрепяте техния растеж.

Дванайсетте месеца след юни ще увеличат възможността ви за споделяния и сближаване, включително разтърсващ секс, подобно на 2012.

Двете седмици след 25 март са особено емоционални за всички и е препоръчително да правите важни изявления и решения след края на периода. Работни и здравни напрежения и неясноти стават ваш повод за мобилизация, в която роднините ви подкрепят безрезервно.

Пролетно-лятното полугодие след 8 април ще ви донесе активност и положително развитие на здравни и професионални казуси.

Около 21 април сте смели и вдъхновени от предложенията на околните.

Около 23 май сте влюбени, творите и се забавлявате.

Седмиците около 3 юни са подходящи за отпускане и споделена наслада. Ще имате добра възможност да преработите някой неприятни въпроси от миналото.

През седмиците около 19 август и по Коледа ще срещнете временни трудности с подкрепата към/от деца и забавленията. Подгответе се предварително!

Двете седмици след 18 септември са неуравновесени за всички и е препоръчително да правите важни изявления и решения след края на периода. Тогава ще спадне напрежението между вашата и чуждата любов, между днешния ден и бъдещето, между свободата и децата, предизвикани от неспазени обещания. Бъдете щедри!

Есенно-зимното полугодие след 2 октомври ще постави акцент върху чуждата работа и здраве. Пътувания и философстване ще ви напрягат.

Тази и следващите 20 години с Плутон във Водолей ще подсили връзката ви с душата, рода и нацията. Но и ще усили борбите ви за влияние с партньора и родителите, изходът от които можете да видите в приказката "Рапунцел" тук https://youtu.be/XTspyDxQ550

А след края на 2025 Нептун в Овен ще подсилва мечтите ви за идеалната работа, или пък разочарования от настоящата и желание да напуснете. Наблегнете на първото!

Дългосрочните промени 2024-2026 и Прогнозата за другите знаци чуйте тук.

Астролог: Краси Кирчева, консултант и преподавател, автор на книга и терапия с митове и вълшебни приказки.

Телефон: 0877509100

Сайт и фейсбук страница.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay