Барби ще остави отпечатък в историята с новата си кукла

Вижте как изглежда новата кукла

Барби ще остави отпечатък в историята с новата си кукла

Куклите Барби винаги са били класика и са много привлекателни както за малките момиченца, така и за жените на всяка възраст. Mattel ще остане завинаги в историята, след като показаха новата си кукла на 13 ноември, вдъхновена от Ибтихай Мохамед, спортист олимпиец. 

Тази кукла е част от колекцията на Барби, вдъхновена от вдъхновяващи и силни жени. Куклата, създадена по подобие на Ибтихай, ще носи шапката и маската на медалистката, както и цялата униформа - включително хиджабът, който мюсюлманският спортист избира да носи.


Тази кукла ще бъде първата официално лицензирана Барби в историята на Мател, която носи хиджаб. "Гордея се с това, че малките момичета навсякъде могат да играят с Барби, който избера да носи хиджаб!" пише Ибтихай в публикация в Instagram, добавяйки: "Това е една сбъдната детска мечта".

"Ибтихай продължава да вдъхновява жените и момичетата навсякъде да нарушават границите", пише компанията, когато обявява куклата, заявявайки, че момичетата "могат да бъдат всичко". Куклата ще бъде достъпна за покупка през 2018 г., което ще позволи на много деца да играят с Барби, която наистина ги представя за първи път. Вижте куклата:

Барби ще остави отпечатък в историята с новата си кукла


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay