Бърз тест: Разберете какъв човек сте с помощта на стъклена чаша

Начинът, по който държите своята чаша, издава много за вас

Бърз тест: Разберете какъв човек сте с помощта на стъклена чаша

Начинът, по който извършвате дори рутинни дейности, разкрива изключително много за вашата личност. Може и да не ви се вярва, но някой по-опитен психоаналитик би могъл да прецени що за човек сте за 2 секунди! Достатъчно е да ви даде чаша с вода и да види как ще я хванете, за да отпиете от нея.

За да научите нещичко за себе си, направете си този своеобразен тест сами. Само трябва да хванете висока стъклена чаша, сякаш ще отпиете от нея. Направете го инстинктивно, без да се замисляте! 

След това разгледайте картинката и преценете кое изображение описва най-точно вашия захват.

Бърз тест: Разберете какъв човек сте с помощта на стъклена чаша

А сега открийте номерчето по-долу и прочетете каква е вашата същност.

1. Вие подхождате със съмнение към непознатите и трудно допускате някого до себе си. Останалите ви мислят за срамежливи, но истината е, че предпочитате да не пилеете доверието си. Ако обаче се сприятелите с някого, сте изключително отзивчиви и винаги готови да помогнете при нужда.

2. Независими сте и едва ли някой може да ви повлияе, ако по принцип не споделяте мнението му. Вие сте уверена личност, но не и арогантна. Понякога проявявате инат, но той е "здравословен" - иначе трудно ще се справите с безпочвените искания на околните.

3. Обичате да сте в центъра на вниманието. Чувствате се изключително добре, когато хората ви обръщат внимание. И обратното - ако останете сами, веднага изпадате в депресия. Може би заради това сте влюбчиви и дългите връзки не са ви чужди.

4. Склонни сте да се дистанцирате от реалността и да обитавате свой собствен малък свят на щастието. Чувството ви за изкуство е силно развито и всички дейности, за които се изисква креативност, ви се удават.

129 6
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay