Бюстител на законите, които женските гърди спазват

Досадните проблеми, които носи със себе си дамския бюст

<p>Нищо чудно, че жената вляво е толкова умислена. Сигурно това е десетият магазин, в който й предлагат само неподходящи сутиени.</p>

Нищо чудно, че жената вляво е толкова умислена. Сигурно това е десетият магазин, в който й предлагат само неподходящи сутиени.

Няма как на един мъж да му бъдат обяснени всички проблеми, с които се сблъскваме заради бюста си. Според представителите на силния пол гърдите са просто красиви атрибути, предназначени за докосване и зяпане. Дамите обаче са наясно - те могат да бъдат огромна пречка в определени ситуации. Например по време на…


1. Шопинг
Едва ли на този свят има два еднакви естествени бюста. Ето защо е истинско предизвикателство дрехите, създадени за средностатистическа жена със средностатистически гърди (каквито съществуват само в съзнанието на някой дизайнер мечтател), да ни станат. Или по-скоро да ни стоят добре.

2. Шопинг на бельо
Докато с дрехите може и да направим компромис, немислимо е да си купим сутиен, който не ни е по мярка. Информацията за това кой е точният размер бельо за нас обаче е строго секретна част от себеопознаването. А пътят до нея е много, много дълъг.

След размера идва ред на модела, цвета, материята, презрамките… Симетрията в сутиените пък действа наистина влудяващо - та коя от нас има две НАПЪЛНО ЕДНАКВИ гърди?!

Бюстител на законите, които женските гърди спазват

Ето и няколко разговора от магазини за сутиени, на които самите ние сме ставали жертва. Разказът се води от първо лице, единствено число. Без имена.

"- Добър ден - със звънливо гласче изчуруликва продавачката.
- Здравейте, бихте ли ми казали от кой модел имате 75D?
Следва размахване на закачалки със сутиени, които и баба ми не би носила. Същите "модни находки” бих могла да открия подредени върху първата сергия, която срещна по време на обиколка из "Женския пазар”.
- А дали имате нещо, което не е черно, бяло или бежово?
- О… (в това възклицание обикновено се чете искрено съчувствие и лек шок, че изобщо ми е хрумнала подобна налудничава идея). Ами имаме много такива модели… Но всички са до "B” чашка.”

Друг възможен сценарий, този път пропускаме частта с добрия ден:

"- От този модел имате ли 75D?
- Ами… на закачалката няма ли? - пита госпожицата, на която й плащат, за да дава отговор на собствения й въпрос.
- (драматична пауза и отегчен поглед) Не.
- Значи няма, то всичко е изложено…”

Или пък:

"-Бихте ли ми показали моделите, от които имате 75D?
- (гледа ме сякаш съм слънчасала) Вие сте слабичка, не искате ли първо да пробвате 75B?"

От над десет години нося сутиен, според нея дали не съм си научила поне приблизителния размер вече?! Да не говорим за удара върху самочувствието, който преживях, докато все още бях млада и неопитна. Реших да послушам "експерта” по продажбите и да пробвам някакъв макет на сутиен. НИКОГА няма да забравя в каква безформена маса се превърнаха гърдите ми, притиснати от миниатюрните му чашки.

Запомнете следната максима:

Ако все пак имате късмет и намерите сутиен, който едновременно ви харесва и ви става, за да го притежавате, вероятно ще трябва да инвестирате една десета от заплатата си.

3. Отслабване
Когато свалим няколко килца, и гърдите ни решават да последват примера ни и да намалят обема си. Обратното, в случай на напълняване те също се уголемяват. Резултатът от тези промени води до необходимост от шопинг на бельо. За повече информация вижте т. 2!

Бюстител на законите, които женските гърди спазват

4. Среща
Всяка дреха, която показва част от бюста ни, изведнъж се приема като секси. Ако се случи да разговаряме с мъж, чиято психика е с една идея по-слаба, той въобще няма да си направи труда да спре да ни зяпа ТАМ. Подобна ситуация действа доста изнервящо, особено ако разговорът е сериозен, а мъжът - пълен кретен.

5. Студен или ветровит ден
Настръхналите зърна не могат да бъдат скрити, дори да сме облечени с дебел пуловер! А докато ние треперим от студ, някой представител на силния пол вече е готов с мръснишките си фантазии, в които, щем не щем, участваме и ние.

За да споделяме една с друга житейските си неволи, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Бюстител на законите, които женските гърди спазват

4 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay