Вана, мляко и цветя...

Вана, мляко и цветя...
Едно интересно предложение за фотосесия за бременни, което става все по-желано от бъдещите майки по цял свят вече е тук. Това е именно вана с мляко в една цветна фотосесия. Ето както ни разказа фотографът новатор - Дея Александрова:
Вана, мляко и цветя...
"Фотосесията е предназначена за бременни, във вана с мляко и цветя. Звучи точно толкова чисто, нежно и естествено, колкото е всъщност. Различна е от традиционните фотосесии за бременни, защото вместо да се стремим към постигане на  съвършената поза, просто улавям в едно женствено очакване, спокойната майка, наслаждаваща се на последните дни от бременността си.", разказва тя.
Вана, мляко и цветя...
В идеята на този тип фотосесия има много символика - мляко и цветя, които сами по себе си представляват нов живот, какво по хубаво от това?
Вана, мляко и цветя...
"Докато вие се излежавате в топла, млечна вана в духа на Клеопатра, ще получим нежни, вълшебно чисти и съкровени кадри от един незабравим за всяка жена миг. Чувството да носиш в себе си нещо толкова съвършено, каквото е всяко бебе, е смисълът!"
Вана, мляко и цветя...
Според нас идеята е много интересна и свежа, едно различно предложение за всяка бъдеща майка, което остава приятен спомен за цял живот.
Станете част от Jenite.bg във Facebook!
4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay