Възвърната девственост

Чудодеен гел възвръща чувството от първия път

Възвърната девственост

Докато намаляването на срамните устни, известно още като лабиопластика, набира популярност сред почитателките на естетичната хирургия, възстановяването на девствената ципа все още е рядкост. Поне по нашите географски ширини.

Подобна интервенция е на първо място излишна, тъй като жената изобщо не губи очарованието си след първия полов акт. В държави със специфични възгледи по въпроса за първата брачна нощ може би подобна операция все пак би била полезна. В името на безоблачния съвместен живот и съпруга, ощастливен от мисълта, че първи е обладал своята любима.

Индийските жени обаче са привилегировани спрямо своите посестрими по съдба от Арабския свят. От Daily Mail разбрахме, че вече няма да е нужно да се подлагат на болезнени интервенции, ако са "съгрешили", а бъдещият им партньор не е съгласен да се обвърже с такава лекомислена мома. На пазара в страната е пуснат "революционен” гел, който ще избави жените от "нечистото” им сексуално минало. Чудодейното мазило, носещо двусмисленото име "Отново на 18”, прави жените непорочни. Е, почти.

Гелът се нанася "там долу” и стяга влагалищните мускули. Според производителите, по този начин чувството при полов контакт е аналогично с онзи дискомфорт, който изпитва всяка девойка "първия път”.
В момента тече и активна рекламна кампания за популяризиране на продукта. Освен силните позиции, които е заела компанията в интернет, тя е изготвила и любопитно рекламно видео. Телевизиите в Индия се надпреварват да го въртят в най-гледаното време.

Героинята в клипчето танцува със своя възлюбен и пее "Чувствам се като девица”. Това продължава близо минута, а накрая възрастна дама се подсмихва съзаклятнически, въвеждайки през своя компютър адреса на сайта за поръчки.

Индийското общество, въпреки нагласите за значението на първата брачна нощ, реагира по различен начин. Изпълнителният директор на фирмата производител, разбира се, подкрепя идеята за това революционно откритие, което ще промени живота на жените из основи. Поне според него.

Професор Ниведита Менон от Университета в Джавахарлал Неру обаче се противопостави на идеята за гел, възвръщащ девствеността, като определи идеята като "смехотворна и същинска лудост”. За Ани Раджа, член на Националната федерация на индийските жени, този гел може да развие комплекс за малоценност сред жените.

"Защо изобщо жената трябва да е длъжна да запази девствеността си до брака? Всяка жена има право да прави секс с мъже, но не и в нашето общество, в което се смята, че тя трябва да чака до сватбата", ядосва се феминистката, която е част от жителите на Индия с по-съвременни възгледи за живота.

Според нас идеята е просто лицемерна, тъй като смисълът от запазването на женското тяло за Единствения е съвсем различен. Представен по този начин обаче, въпросът опира по-скоро до плътските усещания, отколкото до емоционалната привързаност между двама души, отдали се напълно един на друг. Изгледайте видеото и споделете своята позиция по въпроса. Как ви се струва тази иновация в интимната грижа за жени?

8 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



20
Не е посочен 05.09.2012|16:04
Абе, не съм си пила днеска кафето и малко бавно загрявам - гелът, поставен "там долу", прави "проходът" тесен като на девица, така ли? Значи, не възстановява девствената ципа (то, пък ако ставаше с един геееел...) и съответно няма и кървене при първата брачна нощ. Цялата дандания е затова, че жената ще се мъчи като роб, ще я боли зверски без да има кървене, което да докаже, че е била девствена (освен ако недай си боже не се разкъса наистина "там долу"). Е, за какво? За да види той, че й е неприятно на нея ли? Да му е "тясно" първия път (а после)? По-добре да си вложат парите в някой актьорски курс и да си правят упражненията на Кегел. Средновековие! На какви неща е подложена жената не е истина просто.
19
Не е посочен 03.09.2012|16:13
Еми поинтересувай се и ще разбереш колко струва. Ама ти говориш за хирургично възстановяване на девствена ципа, а тук говорим че гела свивал само мускулите на влагалището и просто се възвръща онова усещане при първия път (което за жените си е доста болезнено, сигурно за това природата е решила да е само ЕДИН ПЪТ):) чудя се дали това е безопасно въобще?!
18
Не е посочен 03.09.2012|16:08
Това е като някаква комедия, а не рекламен спорт на продукт;)) Много извратено и доста гнусарско, особено накрая с бабкатааа:))) Не стига, това е безумие и споделям мнението на автора, че първият път предназначен за "единствения" определено има съвсем друг смисъл.
17
Не е посочен 31.08.2012|18:06
за любов става въпрос, всъщност с пластична операция може да се възвърне, ч1исто физиологично
16
Не е посочен 31.08.2012|18:05
това е нещо, което не може да се възвърне,м освен в духовен план
15
Не е посочен 31.08.2012|17:21
и какво би ти донесло щастие, като знаеш, че тя все пак не е девствена, пълна глупост
14
Не е посочен 31.08.2012|17:21
индийска тъпотия
13
Не е посочен 31.08.2012|16:22
Няма лошо щом е в полза на щастливият брачен живот и има известни ползи по отношение на превенцията от полови заболявания. Рекламата е малко пресилена и пошла, особено с тези латиноамеркинаски акценти в болувидски стил.
12
Не е посочен 31.08.2012|14:46
Брей, брей, брей - ти да видиш такова въстановяване на девствената ципа на една жена, че можело да стане факт. Когато явлението стане масово - колко ли ще струва тази процедура.
11
Не е посочен 31.08.2012|14:18
и дълго пеят и танцуват, типично за тях:)))
10
Не е посочен 31.08.2012|14:17
боже, каква глупост. А онази Силвия Кацарова нали се беше подложила на операция на сто години като се жени за енти път - да била отново девствена за сватбата си
9
Не е посочен 31.08.2012|13:53
Особено имайки предвид по колко деца раждат жените в Индия, макар че в Кама Сутра има и доста упражнения за стягане на въпросните без подобни илачи.
8
Не е посочен 31.08.2012|13:32
хахах! да! Ама като за Индия става идеално!
7
Не е посочен 31.08.2012|13:29
хахаххахаах! Уникално тъпа е тази реклама!
6
Не е посочен 31.08.2012|13:13
По-голяма глупост от това не бях чувала!
5
Не е посочен 31.08.2012|13:04
Аз не вярвам,че това нещо има някакъв ефект, но все пак!
4
Не е посочен 31.08.2012|13:02
Това е просто ужасно. Всички могат да са праведни жени отново!
3
Не е посочен 31.08.2012|12:47
хахахахах! ебаси и ужасната реклама! Направо нямам думи! Отвратителна е!
2
Не е посочен 31.08.2012|12:40
"Гелът се нанася "там долу” и стяга влагалищните мускули. Според производителите, по този начин чувството при полов контакт е аналогично с онзи дискомфорт, който изпитва всяка девойка "първия път”. " не мисля, че стягането на влагалищните мускули трябва да се сравнява с "фърст тайм" , по-скоро трябва да носи сравнително положителни емоции и усещания
1
Не е посочен 31.08.2012|12:30
Рекламата е жестока направо! за Всички възрасти!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay