Глупави причини, поради които можете да се скарате се партньора си

Глупави причини, поради които можете да се скарате се партньора си

Споровете са част от всяка връзка. В края на краищата една здравословна, вълнуваща и трайна връзка е непълна без някакви противоречия. Понякога обаче най-големите спорове и разногласия се дължат на най-глупавите причини. Ето поглед към няколко от тях.

Какво ще вечеряме?

Това включва всички опити на единия партньор да убеди или разубеди другия каква да бъде вечерята. Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да се съсредоточите заедно върху проблема и да излезете с решение, което ще удовлетвори и двамата.

Каква трябва да бъде позицията на седалката на тоалетната

Сигурни сме, че заради този момент се карате поне веднъж в седмицата. Но наистина ли си струва да се карате за нещо толкова безсмислено, което изисква минимални усилия? Вероятно не. По-доброто нещо, което трябва да направите, е да напомните спокойно на половинката си, че връщането й обратно ще бъде оценено.

Защо няма тоалетна хартия?

Да седнеш на тоалетната само да откриеш, че ролката тоалетна хартия е празна е доста разочароващо! Вместо да се карате обаче, заменете ролката, напомнете на партньора си, че не е правилно просто да ви остави да си стоите там без резервна ролка.

Дебатът кой ще готви и кой ще чисти

Когато прекарате часове в кухнята в готвене, най-вероятно единственото, което искате да направите е да поседнете и половинката ви да почисти бъркотията. Но ако той не е съгласен с вас – разпрата е налице. Следващия път просто поговорете предварително и се разберете как ще разделите домакинските си задължения.

Мокри кърпи на леглото

Хвърлянето на мократа хавлия в прането или поставянето й на простора изисква само няколко секунди. Постарайте се да напомните, че мокрите кърпи върху леглото ви дразнят и нека не се стига до скандал.

Защо той ходи толкова бързо

Някои хора просто естествено вървят по-бързо и това няма нищо общо с това дали бързат или се опитват да изпреварят някой друг. Ако ви притеснява, че партньорът ви върви твърде бързо или твърде бавно, по-ефективно е просто да му кажете да забави крачка, отколкото да го атакувате за естественото им темпо на ходене.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay