Дневен хороскоп за вторник, 1 декември 2015

Какво ще ви се случи през първия декемврийски ден за 2015 година?

Дневен хороскоп за вторник, 1 декември 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
През целия ден на лицето ви е изписана 24-каратова усмивка. Причината за тази радост е любовното щастие, на което се наслаждавате в последно време. Изглежда най-сетне сте открили своята половинка - постарайте се да я задържите.

Телец
Ценете всяка прегръдка от любимия човек, защото тя може да се окаже последна. Предстои разрив в отношенията ви с половинката, който няма да бъде никак безобиден. Грешка, допусната от вас в миналото, оказва изненадващо влияние върху настоящето.

Близнаци
Най-добре се дистанцирайте от всякакви опити да ви вкарат в интриги, от които нямате никаква полза. Стойте настрана от проблемите на околните и не се намесвайте във взаимоотношенията помежду им. Това ще ви донесе само негативи.

Рак
Главозамаяни сте от успеха, който постигате внезапно на работното място. Сякаш всички малки победи, които се натрупват напоследък, се случват неочаквано, но това съвсем не е така. Само вие знаете колко усилия ви е коствало тяхното осъществяване.

Лъв
Периодично се опитвате да правите някакво безкористно добро дело, с което да помогнете на човек в беда. Днес е идеален ден за подобно действие, което ще донесе радост не само на този, който има нужда от помощ, но и на самите вас.

Дева
Характерното за вас иронично към околните отношение днес е заменено със състрадание и съпричастност към техните емоции. Сега е моментът да покажете милосърдната страна от характера си, като подадете ръка на ближния.

Везни
Опитвате се да се придвижите напред в кариерния си път, но пред вас има твърде голяма тълпа, през която не можете да преминете. Тя се е запътила към вашите интереси и за да я надхитрите, трябва да използвате търпението и интелекта си. Не пришпорвайте нещата, а си изградете стабилен план за действие.

Скорпион
"Бързата работа срам за майстора”, са казали хората и това важи напълно за вашето поведение днес. Работните ангажименти, с които сте натоварени, изискват внимателно отношение, а вие ги отмятате с лека ръка. Това само ще ви създаде допълнителна работа.

Стрелец
Комуникацията ви с околните днес изобщо не е на ниво. Чувствате се потиснати и изобщо не ви се излиза с когото и да било. Най-добре си останете у дома, вместо да разваляте настроението и на другите с киселата си физиономия.

Козирог
Фокусирайте се върху собственото си благополучие. Постоянно мислите за това близките ви да са добре, но така пренебрегвате своя личен и професионален просперитет. Отделете време за себе си.

Водолей
Капризите на съдбата нямат край. И за днешния ден за вас са предвидени много изпитания, които ще тестват волята и силата на характера ви. Ще устоите на трудностите само ако се въоръжите с търпение и концентрация.

Риби
Помислете добре как да постъпите, преди да действате. Намирате се в ситуация, изходът от която ще определи по-нататъшното развитие на живота ви. Осигурете си време за размисъл.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay