Дневен хороскоп за вторник, 1 септември 2015

Какво предстои да се случи през първия септемврийски ден?

Дневен хороскоп за вторник, 1 септември 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
През целия ден ще ви преследва натрапчивото чувство, че пропускате да свършите задача, която не търпи отлагане. Сякаш забравяте нещо съществено, което ще даде отражение на утрешния ден. Прегледайте работните си записки от миналата седмица - възможно е в тях да се крие отговорът на тази главоблъсканица.

Телец
Флиртът за вас е безобидно начинание, което не е обвързано с изневярата. Партньорът ви обаче има друго мнение по въпроса и именно по тази тема ще имате тежък спор днес. Трябва да разберете, че в името на хармоничната връзка е необходимо да правите и компромиси.

Близнаци
Тежко ви е да гледате как ваш близък човек се мъчи и преминава през проблеми, които няма как да разреши, но не сте способни да му помогнете с каквото и да било. Можете единствено да се уверите, че ще бъдете до него и ще го подкрепяте морално.

Рак
Вярвате в истина, която може да се окаже такава само според вас. Трудно ви е да различавате фалшивото от истинското поведение на хората и много често се оказва така, че вярвате в илюзия.

Лъв
Ежедневието ви гъмжи от хора, които не харесвате. Така е и днес и тази ситуация ви кара да се запитате защо не опитате да откриете хора, с които ще ви бъде приятно да прекарвате времето си. Трябва да отворите света си за нови запознанства.

Дева
Потребността ви от обич и закрила ще бъде особено силна днес. Искате да се чувствате защитени, а подобна сигурност може да ви осигури само изключително доверен човек. Вече имате такъв в живота си - трябва просто да го разпознаете.

Везни
Денят се очертава да бъде особено напрегнат и то не заради работните задължения, които продължават да се трупат, а заради лични проблеми, които заплашват да се превърнат в истинско бедствие. Можете да ги разрешите, ако подходите към тях с нужното търпение и упорство.

Скорпион
Двойната игра, която играете, е напът да бъде разкрита. Коз, който сте мислели, че ще бъде ключов фактор за успеха ви, е напълно вероятно да се окаже губещ. Подредете добре картите си, за да не сбъркате някъде.

Стрелец
Времето не е на ваша страна. От дълго време очаквате случването на събитие, което така и не идва. То няма да се състои в близкото бъдеще - най-добре започнете още от днес да гледате реално на живота.

Козирог
Денят ви е мрачен, а причината за това сте самите вие и вашият песимизъм. Настроението ви е ужасно без никаква причина, просто сте решили, че трябва да сте начумерени. Ако не промените поведението си и отношението си към самите себе си, рискувате това да се превърне във ваше ежедневно състояние.

Водолей
Целта ви в далечен план е възможно да бъде осъществена само ако сте отдадени изцяло на нея и работите ежедневно за изграждането на плана си. Днес изобщо не правите това, а денят е идеален за креативни начинания.

Риби
Надмощието ви над по-слаб от вас човек не ви дава право да го толерирате по по-различен начин. Не бъдете арогантни спрямо тези, които заемат по-ниски позиция на работното място от вас - вие също сте били на тяхното място.  

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay