Дневен хороскоп за вторник, 10 март 2015

Разберете какво ви очаква днес

Дневен хороскоп за вторник, 10 март 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп и в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
В момента за вас на първо място е любовта. Поставяте отношенията с любимия преди всичко останало в живота си. Недейте да живеете в свят, в който съществувате само вие двамата. Когато идилията приключи, ще се окаже, че няма нищо друго, което да цените.

Телец
Само с появяването си на дадено място предизвиквате коментарите на околните. Дори не е необходимо да се опитвате да ги провокирате - репутацията, която сте си изградили, прави това вместо вас.

Близнаци
Трябва ли винаги да разчитате на някой друг да се справи със сложните задачи, с които просто не ви се занимава? Не е правилно да натоварвате близките си със задълженията, които вие трябва да свършите. Грижете се сами за успешното изпълнение на работата си.

Рак
Чувствате се така, сякаш никой не е способен да ви разбере. Сякаш живеете в свят, в който вие сте една никому ненужна единица. Наистина ще ви се наложи да преминете през това изпитание сами. То ще изгради силния ви характер.

Лъв
Стриктно следвате плана за бъдещето, който сте си начертали. Страхувате се, че някоя частица от перфектния ви замисъл може внезапно да се размести и бързате прекалено много. Всяко нещо се случва в точното време и на правилното място - не изпреварвайте събитията.

Дева
Напоследък в главата ви се въртят какви ли не мисли, но визията ви за бъдещето е крайно нереалистична. Днес ще разберете това по трудния начин - не правете големи планове, за да не оставате разочаровани.

Везни
Поставени сте в ситуация, в която трябва да избирате дали да подкрепите ваш близък приятел, въпреки че знаете, че не е прав, или да застанете на страната на негов враг, който обаче има право в тази ситуация. Изберете истината!

Скорпион
Правете единствено онова, което ви се иска. Не следвайте чужди съвети - невинаги околните ви желаят най-доброто. Следвайте собствената си съвест и интуиция - те никога няма да ви подведат.

Стрелец
Днес ще се наложи да обосновете правотата на решение, което сте взели преди около две седмици. То е повлияло пряко на околните и сега те искат вашето обяснение. Застанете твърдо зад действията си.

Козирог
Заради необмислените си постъпки, предавате доверието на човек, когото страшно много цените. Няма как да върнете времето назад. Компенсирайте грешката си с искрено извинение и гаранция, че такова нещо няма да се повтори занапред.

Водолей
Днес за пръв път от много време насам ще почувствате удовлетворение от работата, която вършите, и ще повярвате в неизчерпаемите си възможности. Бъдете по-уверени в себе си. Дори когато нещата не вървят особено добре.

Риби
Позволявате си да говорите зад гърба на хората, а това поведение няма да ви спечели уважението на колегите. Внимавайте какво и за кого говорите - не всички мисли в ума ви трябва да бъдат споделяни гласно.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay