Дневен хороскоп за вторник, 12 август 2014

Вижте какво ви очаква във втория работен ден от седмицата

Дневен хороскоп за вторник, 12 август 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook! Сега обаче проверете какво ви очаква в рамките на днешния топъл летен ден.

Овен
Дребно и на пръв поглед незначително събитие ще се превърне в огромен проблем за вас. Дори да не ви изглежда като нищо особено сериозно, определено трябва да му обърнете внимание. Затова просто бъдете нащрек. 

Телец
Най-добрите ви приятели ще ви потърсят в рамките на днешния ден. Излезте с тях, за да разберете какво искат. Не е изключено да имат нужда от помощта ви. Да помагате ще се превърне в ежедневна дейност за вас през цялата седмица. 

Близнаци
Трябва да се фокусирате върху кариерата си. В тази връзка трябва да помислите дали сте избрали правилната посока в живота си, както и дали общувате с правилните хора. С отговорите на тези въпроси ще разберете какво трябва да промените в работата си, за да тръгне професионалното ви развитие само нагоре.

Рак
Енергията ви през днешния ден достига максималните си стойности и вие сте изключително позитивни. Ще успеете да постигнете голям напредък в онова, което напоследък все не ви се получава. С каквато и дейност да се захванете - ще ви носи само успехи!

Лъв
Не приемайте никакви нови оферти, особено ако включват значителни финансови вложения. Не залагайте на инвестиционни сделки - има голяма вероятност да се провалите. Днес по-добре подлагайте под съмнение всичко, с което се сблъсквате.

Дева
Достигнали сте необходимата скорост за постигане на завидни успехи. Задръжте критицизма си към околните за себе си - това няма как да не бъде във ваша полза. Оставете ги сами да си научат уроците. 

Везни
Нещо малко и забавно ви отвлича от работата ви, затова се пригответе за проблеми с концентрацията. Ще се сблъскате с постъпки и хора от миналото си, но този сблъсък ще ви бъде от полза само ако се опитате да извлечете поука от вече преживените събития.

Скорпион
Любовта е навсякъде около вас. Пригответе за нова тръпка, с която най-вероятно ще се сблъскате в рамките на деня. Позитивната ви енергия ви прави привлекателни за околните и най-вече за мъжете. 

Стрелец
Това е един от онези дни, който започват бавно и имате усещането, че никога няма да свършат. Но не се притеснявайте - колкото и объркан да ви се струва животът ви в момента, нещата ще се наредят съвсем скоро. 

Козирог
Днес е точният ден за изразяване на емоциите, които по принцип таите в себе си. Дайте воля на чувствата си и покажете на близките си, че ви е грижа и мислите за тях. 

Водолей
Това, че сте си забравили портфейла си вкъщи, е най-малкото, което може да ви се случи днес. Трябва да се пазите, защото няма да имате много късмет. 

Риби
Някой близък до вас се стреми да спечели вниманието ви. За вас няма никакъв проблем да му го предоставите. Може пък дори да се насладите се на компанията му.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay