Дневен хороскоп за вторник, 13 март 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 13 март 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес трябва да помогнете на приятел в нужда, въпреки че той изобщо не осъзнава, че има нужда от вас. Днес е един от онези дни, в които трябва да предприемате действия, без да мислите прекалено много.

Телец

Днес ще бъдете много сантиментални към стари хора или вещи. Ще бъдете изпълнени с носталгия през целия ден. Ще осъзнаете, че до известна степен живеете в миналото.

Близнаци

Много добре знаете какво се случва между вашите приятели или членове на семейството. Не бързайте да говорите първи, изчакайте някой да дойде при вас за съвет и тогава кажете всичко, което имате да казвате.

Рак

Вашият шеф (или половинка, или домашен любимец, или друг близък) е по-щедър от обикновено. Това не означава непременно че ще получите нещо огромно, но ще усетите разликата.

Лъв

Днес ще срещнете човек, който ще привлече вниманието ви, въпреки че моментът не е подходящ за се разсейвате. Няма да успеете да спрете да мислите за това, така че по-добре опитайте да се сближите.

Дева

Чувствате се много объркани за нещо, което изглежда по-голямо, отколкото е в действителност. Успокойте се и оставете нещата да се случват, ще действате по-късно.

Везни

Днес сте заредени с толкова положителна енергия, че просто ходите и показвате на всички как се прави. Днес е по-лесно от всякога да създадете добро впечатление. Загърбете страховете си.

Скорпион

Днес ще срещнете човек, който не сте виждали отдавна, а знае доста неща за сегашното ви положение и живот. Моментът е подходящ да подновите отношенията си и е добре да го направите.

Стрелец

Опитайте да намалите разходите си до минимум. Опитайте да спестите от обяд, дрехи, козметика и всичко, което е възможно. Просто се научете да живеете с по-малко средства.

Козирог

Днес ще ви бъде изключително трудно да споделяте с хората и ще приемате лично всичко, което околните кажат, което не е типично за вас. Опитайте да останете спокойни, това ще отмине.

Водолей

Днес сте в хармония с всичко и всички, които ви заобикалят. Ще бъдете в състояние да установите в кои области не работите достатъчно усърдно и какво да направите, за да имате по-голям успех.  

Риби 

Днес трябва да работите с вашите хора, за да се получават нещата. Споделете им всичко, което не знаят и може да се окаже проблем по-късно. Бъдете напълно откровени, за да избегнете неприятни ситуации.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay