Дневен хороскоп за вторник, 15 юли 2014

Вижте какво ви очаква днес според зодията

Дневен хороскоп за вторник, 15 юли 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Неясно съобщение ще ви застигне, но няма какво да направите, за да го разберете. Все пак се опитайте да го разкодирате след няколко дни.

Телец
Очаровани сте от някого и ще искате да помагате на хората. Ще се срещнете със стари приятели, които ви вдъхновяват и ще се впуснете заради това в дълбоки размисли. 

Близнаци
Ще имате напрегнат ден, през който обърквате хората около вас. Вижте дали може да отделите малко време за себе си. Ще ви се отрази наистина добре. 

Рак 
Избягвайте всичко, което изисква логическа мисъл днес. Трябва да се доверите на интуицията си. Добро време е да разпуснете с приятелите си. 

Лъв
Не можете да разберете какво става с вашите приятели и семейство. Но не се притеснявайте прекалено, само се отпуснете и нещата ще се наредят.  

Дева
Семейството и приятелите ви разконцентрират днес. Приличате на дете от детската градина. Наистина ще ви е трудно да обърнете внимание на всички. 

Везни
Трябва да се успокоите и да избягвате конфронтации с хората около вас. Опитайте се да предскажете откъде ще дойдат проблемите ви, за да можете да ги избегнете. 

Скорпион
Чувствате се страхотно и сте на върха на енергията си. Всъщност сте на детективска вълна, затова се отпуснете и се наслаждавайте на търсенето на истината. 

Стрелец 
На път сте да изгубите някого. Затова го дръжте под око и поне се уверете, че се справя. Това е един от онези дни, през които правите крачка назад и после крачка назад. 

Козирог
Вашата социална и психологическа енергия са синхронизирани и нещата вървят много добре за вас. Всъщност ще постигнете успехи. 

Водолей
Вашата комуникация е най-голямото ви вдъхновение днес. Уверете се, че сте фокусирани върху голямото нещо. То е най-важно. 

Риби
Погрижете се за собствените си нужди. Дори другите да изглеждат безпомощни днес. Понякога най-доброто, което може да направите, е да разберете дали другите биха направили нещо за вас.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay