Дневен хороскоп за вторник, 17 октомври 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 17 октомври 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Не се ограничавайте от нищо днес. Може хората да ви мислят за луди, но това ще ви подейства доста добре. Поне вендъж се откажете от ограниченията. Направете всичко възможно, за да си върнете вътрешния мир.

Телец

Имате нужда постоянно да сте заети с нещо, въпреки че не сте съвсем наясно какво се случва. Енергията ви продължава да ви тласка напред, стига да не мислите прекалено много, ще бъдете добре.

Близнаци

Днес трябва да съберете на борда всички ваши доверени хора, за да постигнете това, което искате. Вашата силна енергия ще държи на страна всички врагове и всеки, който не ви мисли доброто.

Рак

Вашата социална енергия буквално ще пламне днес. Днес трябва да излизате, да се срещате с нови хора и да общувате. Поне един или двама ще влязат в живота ви и ще го направят значително по-хубав.

Лъв

Трябва да отстъпите и да помогнете на колега или приятел в нужда. Вашите способности и умения са от изключително голямо значение за тях и ще им бъдете много полезни. Не се колебайте.

Дева

Можете да се движите по-бързо днес, без да се притеснявате, че ще се спънете. Вашата енергия е подходяща за вземане на бързи решения и за приемане на възможностите, преди някой друг да ги е забелязал.

Везни

Чувствате се много добре от факта, че не знаете нищо. Понякога колкото по-малко знаете, толкова по-добре. Следвайте този принцип днес и ще се чувствате повече от добре.

Скорпион

Вашето мнение е по-ценно от всякога, още повече, че този път се различава от мнението на другите. Говорете! Използвайте голямата си енергия, за да направите дискусия по важен въпрос.

Стрелец

Днес сте прекалено импулсивни и вземате решения прибързано. Това може и да не се окаже особено лошо, но ако тръгнете да пазарувате, може да си навлечете неприятности. Вземете някой разумен приятел със себе си.

Козирог

Разкрийте се напълно днес, но не пред всеки. Вие добре можете да подбирате хората, пред които да се разкривате, така че няма да бъде проблем. Седнете и излейте чувствата си върху лист хартия.

Водолей

Трябва да избягвате изкушението да залагате с пари на други хора - буквално и преносно. Докато се занимавате със собствените си ресурси, не се колебайте!

Риби

Вашата способност да абсорбирате детайлите днес е почти изумителна. Можете да се справяте с всякаква информация и няма нещо, което да ви притесни днес. Денят е подходящ да впечатлите другите с уменията си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay