Дневен хороскоп за вторник, 18 ноември 2014

Прогноза за настроението на всяка от зодиите!

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Денят ви ще бъде чудесен - стига да вярвате във възможностите си. И в своите близки. Изпитате ли съмнение, то ще ви разяжда отвътре дълго време. Вяра и доверие - само те ще ви помогнат да продължите в този период от живота си.

Телец
Струва ви се невъзможно да отметнете всички задачи, които ви висят на главата. Не спирайте и за миг да се трудите, защото много скоро ще усетите ползата от това. Чакат ви невероятни успехи!

Близнаци
Раздвоени сте от желанието да работите усърдно в името на стабилното си финансово положение и да прекарвате време с близките си. Днес ще вземете важно решение, което ще ви помогне да постигнете баланс.

Рак
Звездите повеляват днес да не общувате с хора, които са ви неприятни. Дори да ви се налага, намерете начин да ги избегнете! В противен случай аурата ви, която тъкмо днес е уязвима, ще страда ужасно. А и вие покрай нея.

Лъв
Имате късмет и днес ще ви се разминат последствия от ваши погрешни действия. Преценете внимателно риска и поемете по напълно нов път. Това ще се отрази добре на всички аспекти от живота ви.

Дева
Иска ви се да се видите спешно с всички свои близки. Отделете време за това, тъй като много ще ги зарадвате. Имайте предвид, че вечерта ще ви донесе страхотни емоции, а в съзнанието ви няма да има и следа от стреса, натрупан през деня.

Везни
Сякаш имате всичкото време на света - чувствате се спокойни и заредени с положителна енергия. Днес ще имате приятни мигове с партньора си. Дори да се стигне до пререкание, то ще бъде краткотрайно.

Скорпион
Искате да бъдете забелязани на работното си място. Не спирайте да полагате усилия! Бихте могли да се откажете, но сега е изключително неподходящ момент за това. Ако днес намерите мотивация, много скоро ще се радвате на успехи.

Стрелец
Този ден най-сетне ще ви донесе финансова стабилност, която ви липсва през последните месеци. Определено имате малко свободно време, но пък в работа нямате равни! Шефовете ви определено ще ви похвалят - ако не днес, то до края на седмицата със сигурност!

Козирог
Струва ви се, че всички беди са на главата ви. Звездите обаче са благосклонни към вас днес и най-сетне ще разсеят облаците на лошото настроение, надвиснали над вас. 

Водолей
Съвсем сте забравили за важна работа, която отлагате през последните седмици. Днес е крайно време да я свършите. В противен случай последствията въобще няма да са приятни и само ще ви изнервят.

Риби
Този вторник ще бъдете доста заети, но поне едно нещо ще оправи настроението - вашият любим! Той ще бъде толкова мил и грижовен, че всичко друго ще остане на заден план. Споделете нощта с него, за да забравите за стреса, натрупан през деня.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay